Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor'un Teknik Direktörü Jose Morais'ten İyi Haber

Antalyaspor'un Teknik Direktörü Jose Morais'ten İyi Haber

Enver K.
03.02.2016 - 18:04 Son Güncelleme: 04.02.2016 - 11:57

Antalyaspor'un dün antrenman sonrasında beyin kanması geçiren teknik direktörü Jose Morais'in hayati tehlikesinin bulunmadığı, 3 hafta sonra takımın başında sahaya çıkacağı belirtildi. Morais'in yokluğunda Antalyaspor'un yarın Fenerbahçe ile oynayacağı maçta takımın başında yardımcısı Erol Malkoç sahaya çıkacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle götürüldüğü hastanede beyin kanaması teşhisi konulan Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. 

Tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bugün anjiyografisi çekilen Morais'in beynindeki kanama odağının büyümediği belirlendi. Portekizli teknik adamın sağlık durumu hakkında bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Morais'e cerrahi müdahale planlanmadığını kaydetti. Morais'in beyninde var olan kanamanın vücut tarafından emilmesi en az bir hafta hastanede kalacağını belirten Prof. Dr. Arıcı, 'Tedavisi hastanemizde devam edecek. Hayati tehlikesi yok. Beyin damarlarının anatomisi iyi durumda. 2 ya da 3 hafta sonra takımın başında yer almasını bekliyoruz' dedi.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise yaptığı açıklamada, Morais'in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Teknik adamın yaklaşık 10 gün gözetim altında tutulacağını belirten Gencer, 'Önemli olan hocamızın iyileşmesi ve aramıza katılması. Şu an tek düşüncemiz bu' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mesut binici

Geçmiş olsun