Görüş Bildir
Haberler
Antalya Manavgat'ta Büyük Yangın! Antalya Manavgat'ta Yangın Neden Çıktı?

Antalya Manavgat'ta Büyük Yangın! Antalya Manavgat'ta Yangın Neden Çıktı?

Son dakika haberine göre; Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Bölgede göz gözü görmezken, yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme getirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de, yangının çıkış nedeniyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Manavgat'taki yangınla ilgili son dakika gelişmeleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saat 12.00'de Başladı

Saat 12.00'de Başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Yeniköy Mahallesi çöplük yolunda saat 12.00'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan orman yangını büyüyerek devam ediyor.

4 Farklı Noktada Yangın

4 Farklı Noktada Yangın

Manavgat'taki yangının 4 farklı noktada başladığı ve poyraz nedeniyle hızla mahallelere ilerlediği bildirildi. Yangının 4 farklı noktadan çıkması sabotaj iddiasını da gündeme getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı: Düşündürücü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı: Düşündürücü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yaptığı açıklamada sabotaj durumunun olabileceğine dikkat çekti. Böcek, 'Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim. Düşündürücü olan 4 ayrı bölgede çıkmış olmasıdır. Şu anda tüm itfaiye ekibimiz orada. Herkes elinden geldiğinde havadan karadan söndürme işlemleri yapılıyor. Bir taraftan 4 mahallemizdeki vatandaşlarımızın evleri boşaltılıyor. İnşallah kısa zamanda can kaybı olmadan bu yangın söndürme işlemi gerçekleştirilmiş olur. 4 ayrı yerde yangın var, hepsini kontrol altına almaya çalışıyoruz. Tahliye işlemleri hızla devam ediyor, aşırı derecede bir duman var, gereği yapılıyor. Herkes burada, sayın Bakan da geliyor, az sonra o da Manavgat'ta olacak. Can kaybı bilgisi henüz yok, olmayacaktır inşallah' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın