Görüş Bildir
Haberler
Ant-Man Vizyona Girdiği An Yaldır Yaldır Sinema Salonlarına Koşmamıza Sebep Olacak 10 Neden

Ant-Man Vizyona Girdiği An Yaldır Yaldır Sinema Salonlarına Koşmamıza Sebep Olacak 10 Neden

Marvel
09.07.2015 - 15:00 Son Güncelleme: 10.07.2015 - 10:54

Bekledik bunu çok bekledik! En son Avengers: Age of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı) ile lezzetine boğulduğumuz Marvel evreninin 12. filmi Ant-Man, 17 Temmuz'da vizyona giriyor. Ve Ant-Man'in bir Marvel filmi olmasının dışında bizleri sinemaya çekecek 10 fevkaladenin fevkinde özelliği var:

1. Yıldızlarla dolu film kadrosu

Avengers filimleri bir yana, Ant-Man Marvel’ın en büyük yıldızlarla dolu filmi olacak. Film kadrosu değil, mübarek Barcelona kadrosu. Yok yok.

Bir kere en başta Hollywood'un sempatik yıldızı Paul Rudd var ki kendisi Ant-Man rolünde.

Lost'taki Kate rolüyle milletçe aşık olduğumuz, The Hobbit üçlemesindeki rolüyle de iyice göynümüze konan Evangeline Lilly

Oynadığı her filmin çıtasını arttıran Oscar ödüllü adam Michael Douglas!

Görünce 'ooo şu da varmış' diye içinizde minik minik sevinçler yaşatacak Corey Stoll, Bobby Cannavale, Judy Greer gibi ünlüler de şampiyon kadroyu tamamlıyor.

2. Film Marvel evreninin tam göbeğinde

Önceki Marvel filmlerinde bulunan karakterler bir güzel Ant-Man'e de yedirilmiş. İliklerimize kadar Marvel'ın sinematik dünyasıyla dolacağız.

Önceki filmlerde bulunan karakterlerden Falcon,

Iron Man'lerde gözüken, Stark Endüstrileri'nin kurucusu ve Tony Stark'ın babası Howard Stark,

Iron Man'lerde gözüken, Stark Endüstrileri'nin kurucusu ve Tony Stark'ın babası Howard Stark,

ve Captain America'daki Peggy Carter karakteri.

Daha yetmedi mi? Fazlası var!

3. Marvel’ın gelecek filmlerinin temeli Ant-Man'de atılıyor

Marvel filmlerinin bittiğinde sinema salonlarında çıt çıkmadan beklememizi sağlayan sürpriz son sahnelerini bildiniz mi? Hah, o sahnelerin içeriği üzerine internet çalkalanıyor adeta. Anladığımız kadarıyla 2016’da vizyona girecek olan Captain America: Civil War filminin patlatacağı kesin olan bombanın ilk fitili, o sahnelerden birinde atılacak.

4. Marvel’ın süper kahramanı en bol filmi bu!

4. Marvel’ın süper kahramanı en bol filmi bu!

Ant-Man’de Michael Douglas, Marvel çizgi roman evreninin açık ara en önemli yapıtaşlarından biri olan, orijinal Avengers kadrosunun kurucu üyesi Hank Pym’i canlandıracak. Pym, kendi yarattığı ve giyenin karınca boyutuna küçülmesini sağlayan kostümünü devredeceği güvenilir birini ararken, karşısına kızı için hırsızlık yapan Scott Lang çıkacak. Paul Rudd’ın oynadığı Lang, Marvel evreninde Ant-Man kostümünü giyen ikinci karakter. Fakat cismi küçük, gönlü dev filmimizin sinemaya kazandırdığı yegane kahramanlarımız bu ikili değil. Biz şimdi spoiler vermeden sadece şunu diyelim: Gözünüz Evangeline Lilly’nin oynadığı Hope Van Dyne karakterinde olsun!

5. Ant-Man süper kahraman filmi yanı sıra bir "baba&kız" filmi

Kızı için hırsızlık yapan Scott Lang demişken filmin en güzel taraflarından birinin de altını çizmekte fayda var. Ant-Man özünde bir “babalar ve kızları” hikayesi olacak. Bir yanda kızı için her şeyi göze almış, hiçbir şeyden kaçınmayan Scott Lang ve kızı Cassie; öte yanda da belki de çizgi roman tarihinin en derin, ilgi çekici ve sürükleyici aile hayatlarından birine sahip olan Hank Pym ile kızı Hope Van Dyne duracak. Yani film aksiyonu olduğu kadar duygusallığıyla da bizi kendine bağlayacak bir aile filmi olacak aynı zamanda.

6. Ve bu filmde karnımız yarılana kadar güleceğiz!

Aksiyon dedik, duygusallık dedik ama bu filmin en vurucu kısmı komedi olacak. Bir kere filmin yönetmen koltuğunda komedi filmlerinin usta ismi Peyton Reed var. Senaryo ekibinde bulunan Edgar Wright ve Joe Cornish ikilisinin Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve The World's End gibi şaheser komedi filmlerinin de senaryolarında yer aldıklarını söylesek? (editörün notu: bu filmleri izlemediyseniz aynı sırayla kesinlikle izleyin). Bunlar bir kenara senaryonun asıl yazarının Amerika’nın efsanevi skeç programı Saturday Night Live çıkışlı, Anchorman: O Bir Efsane, Talladega Geceleri gibi kusursuz komedileri üretmiş Adam McKay olduğunu söylesek? Başrolde Paul Rudd'un olduğunu hatırlatmaya gerek bile duymuyoruz.

7. Daha önce böyle bir süper kahramanı sinemada hiç görmedik.

Bugüne kadar uçanı, kaçanı, kurşun geçirmeyenini, çok iyi sıçrayanını, görünmez olanını vesaire, birçok model süper kahraman gördük. Bunlar tamam, eyvallah da hangi süper kahraman kanatlı bir karıncanın sırtında savaşa gitti? Kim kurşunların üzerinden Mario gibi sıçrayarak düşmanlarına ulaştı? Kim, bir anda büyüyüp, kroşeyi sallayıp, tekrar küçülüp silahın içine girmek ve silahı bozmak suretiyle düşmanını etkisiz hale getirebildi? Sorarız. Ki bunlar sadece fragmanda gördüklerimiz. Kim bilir daha ne kadar yaratıcı sahnelerle karşılaşacağız sinemada izlerken.

8. Daha önce böyle bir süper kahramanı hiç görmedik?!

Yani şöyle bi geriye bakıp düşünelim, hiç ebeveyn süper kahraman gördük mü? Bildiğin böyle düşmanlarla savaşırken bir yandan çocuğuyla ilgilenen bir süper kahraman? Hadi bunu geçtik hiç hırsız, yani suçlu bir süper kahraman gördük mü? Scott Lang kesinlikle sinemadaki süper kahraman yelpazesine renk katacak.

9. Film öncesi eleştirmenlerden gelen övgüler resmen ağız sulandırıyor

Film stüdyoları eserlerinin basın gösterimlerini vizyon tarihinden çok önceye koyuyorlarsa mesajları bellidir: 'Biz filmimize güveniyoruz arkaaaş!' Marvel bu mesajı verdi, seçkin eleştirmenleri bir salona toplayıp filmin özel gösterimini düzenledi. Gizlilik anlaşmaları yüzünden inceleme yazamasalar da sosyal medya hesaplarını kullanarak beğenilerini sırayla belli eden eleştirmenler sonrası gaza gelmemek mümkün değil yav!

10. Ve Ant-Man bu ağız sulandırmasını 7'den 70'e herkese yaşatıyor

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hawkeye'nin de çocukları var :D o da ebeveyn

AbSurDMaN

Marvel filmi krizim geldi ulaaağnn 17 temmuz çabuk gel

WanPanMan

Asil Antman Dr.Hank Pym´dir bu ara Ultron´u yaratan asil karakter. Cinematic Universe icin baya senaryo degiskligi oldu.

Pasif Kullanıcı

Ve yenilmezler takımının baş kurucularından muhteşem bir insan o bir karınca o bir insan o bir ''ANT-MAN'' :D