Görüş Bildir
Haberler
Anneler Gününe Özel 7 El Yapımı Hediye Önerisi

etiket Anneler Gününe Özel 7 El Yapımı Hediye Önerisi

Crazy Cat Lady
07.05.2015 - 16:43 Son Güncelleme: 07.05.2015 - 19:01

Her Anneler Günü'nde ne hediye alacağım sıkıntısı yaşıyorsan veya tekdüze hediyelerden bıktıysan, bu 7 hediye önerisi bu sene annenin yüzünü bir hayli güldürebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çiçek Desenli Metal Kutular

1. Çiçek Desenli Metal Kutular

Evin bir köşesinde sağdan sola savrulan boş bir metal kutu varsa kırtasiyelerden alacağın farklı kalınlık ve desenlerdeki kap kağıtlarıyla bu kutuyu kaplayabilirsin. Son rötuş olarak desene uygun renkte kalın bir ip ile de kutunu daha da şıklaştırırsın.

Kutunun içini farklı esanslardaki ufak sabunlar veya kuru çiçeklerle doldurarak annene mis gibi bir hediye vermiş olursun.

2. Eski Dallar Askı Oluyor

Eğer elin tamir işlerine biraz yatkınsa annen için hem işlevsel hem de yaratıcı bu hediyeyi yapabilirsin. Sağlam bir ağaç dalı, birkaç kanca ve boya işini görecektir. Dikkat etmen gereken tek nokta kancaları dallara yerleştirirken elini incitmemek. Kancalardan sonra dalı dilediğin renklerde boyayabilir; hediyeyi vermeye hazır hale getirebilirsin.

3. Meyve Desenli Şallar

Annem de ben de klasikten vazgeçemeyiz dersen ona aldığın düz renk şalı daha cafcaflı bir hale getirebilirsin. Baskıya uygun olduğunu düşündüğün çeşitli meyve ve sebzeleri ikiye bölüp her yüzeyini kumaş boyasıyla boyayıp bu desenleri şala bastıktan sonra ortaya çıkan güzelliğe sen bile inanamayacaksın.

4. Desenli Mini Vazolar & Şamdanlar

Evdeki mini bardaklardan bazılarını seni çok yormayacak şekilde cam boyasıyla ufak ufak desenlendirdikten sonra bu bardaklara ister annene aldığın çiçekleri koy istersen şamdan niyetine dibine mum yerleştir.

5. Telden Harfli Kolye Yapımı

Bükülebilir bir tele dilediğin renkte saracağın ipin sonrasında bu teli ister annenin adını istersen de farklı bir kelime yazıp kerpeten ile kıvırabilirsin. Son adımda her iki ucuna da kolyeyi oluşturacak uzun halkalardan takarsan işlem tamam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullanılmayan Takılar Kitap Ayracına Dönüşsün

6. Kullanılmayan Takılar Kitap Ayracına Dönüşsün

Evde kullanılmayan veya artık kullanılmaktan sıkılınmış takılar varsa bunlardan her biri birer kitap ayracına dönüşebilir. Öncelikle dilediğin renkteki kurdeleyi, ayraç yapmak istediğin uzunlukta makasla kes. Daha sonra kolye ucu, küpe veya broştaki deseni iğne&iplik yardımıyla bu kurdelenin ucuna dik veya aksesuarlar çok ağır değilse ucuna tutkal yardımıyla yapıştır.

7. Dondurma Çubuklarından Çerçeve

7. Dondurma Çubuklarından Çerçeve

Yine istediğin boyutta ve sayıda dondurma çubuğunu seçerek hediyenin yapımına başlayabilirsin. Daha sonra çubukları boyayarak veya renkli kağıtlarla kaplayarak tabanı oluştur. Fotoğrafları ister raptiye yardımıyla istersen de farklı desendeki objeleri tabana yapıştırarak sabitleyebilirsin.

Dijitalin hüküm sürdüğü bu devirde ailenin en sevilen fotoğraflarından birkaçını bastırmış olmak anneni oldukça mutlu edecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
745
587
587
308
287
247
246
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

anne bu dal parçasından askı yaptım desem beni o dalla kovalar, olmaz daha yaratıcı bişiy lazım -.-

Anne Terliği

Terlikten tv kumandalığı yap. Çok işlevli.