Görüş Bildir
Haberler
Anne Olmak İsteyeceğiniz 10 Anneler Günü Hediyesi

Anne Olmak İsteyeceğiniz 10 Anneler Günü Hediyesi

Buldumbuldum
27.04.2015 - 14:18 Son Güncelleme: 27.04.2015 - 14:44

Küçüklüğünüzden beri sıklıkla duyduğunuz en zor sorulardan birisi 'Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?' sorusudur, öyle değil mi? Kimi anne baba, çocuğunu kendi tarafına çekebilmek adına yaptıkları tüm fedakarlıkları ortaya seriverirler ve bu eğlenceli atışma devam eder gider :) Büyüdüğünüz zaman tüm bu çekişmenin biteceğini zannedersiniz ama yanılırsınız. Bu sefer de anneler ve babalar gününde ebeveynlerinize alacağınız hediyeler kıyaslanır. Hatta anneniz, babanıza aldığınız değerli bir hediye için esprili bir şekilde anneler gününü dört gözle beklediğini imâ eder :)  Ama bu sefer kıskanma sırası babalarda... Çünkü o kadar farklı anneler günü hediyesi fikirlerimiz var ki, herkese 'keşke ben de anne olsaydım' dedirtecek cinsten. Bakalım, siz anneniz için hangisini tercih edeceksiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Orijinalliğe önem veren annenize alacağınız anneler günü hediyesi de orijinal olmalı öyle değil mi ama? İstiridyeden çıkan gerçek incili kolye sayesinde annenize daha önce yaşamadığı bir heyecan yaşatacak.

Kalp Kutuda Güllü Çikolatalar

Kalp Kutuda Güllü Çikolatalar

Şık kalpli kutusu ile annenize sevgi dolu bir hediye vermeye hazır olun! Çikolata ambalajına ve kutu üzerine annenizin fotoğrafını bastırabiliyorsunuz. Kalp kutu içerisinde 16 adet madlen, 4 adet de kalpli çikolatalar bulunmaktadır.

Kişiye Özel Mini Anne Plaketi

Kişiye Özel Mini Anne Plaketi

Annenizi hiç beklemediği bir anda ve hiç beklemediği bir şekilde ödüllendirmek ister misiniz? İki farklı modeli bulunan kadife kutulu bu mini plaketlere istediğiniz mesajı yazdırmanız mümkün...

Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz

Annenize, onu ne kadar çok sevdiğinizi ifade edebilmeniz için hiçbir alfabe yeterli gelmez. Ama anneler gününde amacınız annenizi sevindirmek ise, içerisinde 365 adet sevgi sözcüğünün bulunduğu sevgi yüklü bu kavanozu annenize hediye edebilirsiniz.

Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi

Annelere Özel Fotoğraf Baskılı Ahşap Tepsi

Bundan sonra annenizin tepsiyle yapacağı tüm ikramlar daha fazla sevgi kokacak. Annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz ve üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz bu ahşap tepsi annenizin de büyük beğenisini kazanacak.

Kişiye Özel Süper Anne Oscarı

Kişiye Özel Süper Anne Oscarı

Alacağınız anneler günü hediyesinin, annenizi yıllar boyunca iyi hissettirecek bir şeyler olmasını istiyorsanız, annenizi 'süper anne' ilan edebileceğiniz bu ödül tam da aradığınız hediye fikri... Ödül plakasına annenizin ismini yazdırarak annenizin kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Evinizin baş tacı, biricik valide sultanınız olan annenize yaraşır bir hediye fikri daha! Ahşap tepsi, bardak altlığı, Amerikan servis ve magnet gibi ürünlere basılabilen valide sultan tasarımı üzerindeki metinlerde dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata

Dünyanın En Tatlı Annesi Ahşap Kutulu Çikolata

Ahşap kutusuyla birlikte gönderilen bu dev çikolatanın ambalajına annenizin fotoğrafını ve annenize dair en güzel mesajınızı yazdırabilirsiniz. Ürünün ahşap kutusuna da dilediğiniz mesajı kazıtabiliyorsunuz.

Pırlantalı Melek Altın Kolye

Pırlantalı Melek Altın Kolye

Melek figürlü, zincirinde pırlanta taşı olan bu kolye göz alıcı güzelliğiyle annenizi etkilemeyi başaracak. Pırlantalı melek altın kolye mücevher sertifikasıyla gönderilmektedir.

Anneye Özel Kaseli Salata Kesme Tahtası

Anneye Özel Kaseli Salata Kesme Tahtası

'Bir salata kasesi anneme kendisini nasıl özel hissettirebilir ki!' demeyin... Salata kesme tahtasıyla birlikte gönderilen kasenin tahta bölmesine, anneler gününe dair en anlamlı mesajı yazdırarak annenize unutamayacağı bir hediye vermiş olmanın gururunu yaşayın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
2
1
0
0