Görüş Bildir
Haberler
Anne Adaylarına Özel Anneler Günü Hediyesi Rehberi

Anne Adaylarına Özel Anneler Günü Hediyesi Rehberi

Buldumbuldum
22.04.2015 - 21:33 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 23:00

Anne olacak olmanın heyecanını üzerinde taşıyan tüm genç annelerimizin şimdiden anneler gününü kutluyoruz. Eee bu heyecan sadece anne adayları için geçerli değil tabii ki.. Baba adaylarını da unutmayalım. Ama konu hediye olduğu için, yaklaşan anneler gününe hitaben daha yolun çok başında olan beylere hediye tavsiyesinde bulunalım istedik. Baba adayları size sesleniyoruz… Bebeğiniz dünyaya gelene kadar eşinizin anneler günü hediyesi ile siz meşgul olacaksınız. Sonrasını da minik bey/hanım düşünsün öyle değil mi? O halde sizi ilgilendiren kısma yönelelim. Bu sene, eşinizin ilk anneler günü olacağı için alacağınız hediyelerin anneliği çağrıştırmasına özellikle dikkat edin ki ileride çocuğunuza “sen daha karnımdayken baban bana senin yerine bu hediyeyi aldı” diyebilsin. En azından ne kadar düşünceli bir baba olduğunuz nesiller boyunca konuşulsun : ) Ya da alacağınız hediye kişiye özel olmalı ki, eşinizin kendisini her zamankinden daha özel hissetmesine vesile olmalı… İşte sizin için seçtiklerimiz…

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Kişiye Özel Valide Sultan Ürünleri

Valide Sultan isimli bu tasarımı magnet, ahşap tepsi, 4’lü Amerikan servis ve 4’lü bardak altlığına bastırabilirsiniz. Tasarımdaki isimleri istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

İsimli Bebek Ayakizi Kolye

İsimli Bebek Ayakizi Kolye

Anne ve bebeğin ayak izlerini temsil eden bu sevimli kolyeye, doğacak olan çocuğunuzun ismini yazdırabiliyorsunuz. Kolye, 14 ayar altın ile kaplanmıştır. Ve kolyenin üzerine 10 karaktere kadar istediğiniz yazıyı yazdırabilirsiniz.

Soyağacı Metal Çerçeveler

Soyağacı Metal Çerçeveler

Soyağacı metal çerçeve, aile olmaya hazırlanan çiftlerin sahip olması gereken en kullanışlı mini fotoğraf albümü… Doğacak olan çocuğunuzun fotoğraflarını da bu çerçevede saklayarak, çocuğunuza ne kadar düşünceli bir babası olduğunu sıklıkla hatırlatın.

Kişiye Özel Yeni Bebek Posteri

Kişiye Özel Yeni Bebek Posteri

Bebek odası hazırlıklarınız devam ediyorsa, çocuğunuza özel olarak hazırlatabileceğiniz bir duvar posteri kapanış için güzel bir fikir olacaktır. Posterdeki tarih ve isim düzenlemeleri tamamen sizin tercihinize kalmış.

Küçük Bey Bebek Önlüğü

Küçük Bey Bebek Önlüğü

Erkek ve kız bebekler için ayrı olarak tasarlanmış bu bebek önlüklerini, sıradan önlüklerden ayıran en temel özelliği üzerine isim yazılabiliyor olmasıdır. Eğer bebeğinizin ismi hazırsa, bu önlük tam da aradığınız hediye!

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Anne Adaylarına Özel Sertifika

Bebeğinizin ultrason görüntüleri yardımıyla, eşinize unutamayacağı bir anneler günü yaşatmak istemez misiniz? Üzerindeki yazıları ve ultrason fotoğrafını değiştirebileceğiniz bu sertifika, anneler gününü ilk defa kutlayacak bir kadının sahip olabileceği en güzel hediye…

Anneme Özel Hediye Kutusu

Anneme Özel Hediye Kutusu

Kapağında anneme özel yazısının bulunduğu bu kutuda ayıcık anahtarlık ve cici kutular yer alıyor. Kutuların içerisindeyse leziz mi leziz çikolatalar bulunmaktadır. İlk anneler günü için oldukça lezzetli ve sevimli bir hediye olacağı kesin…

Ultrason HDF Çerçeve

Ultrason HDF Çerçeve

Bebeğinizin ultrason fotoğrafını bastırabileceğiniz HDF çerçeve, anne adaylarını mutluluktan havalara uçurmaya geliyor. Çerçeve üzerine, anneler gününe dair dilediğiniz güzel cümleleri yazdırabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0