Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Yeni Otobüslerin Renk ve Tasarımları Oylamayla Belirlenecek

Ankara'da Yeni Otobüslerin Renk ve Tasarımları Oylamayla Belirlenecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 8 yıl sonra alınan 301 yeni otobüsün tasarımı ve rengine Ankaralıların karar vereceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara  Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılından sonra ilk kez alınacak 301 yeni otobüsün koltuk ve dış giydirme tasarımları ile renklerinin Başkentliler tarafından düzenlenecek anketle belirleneceğini açıkladı.

Firmalarla yapılan sözleşme imza töreninde konuşan Başkan Yavaş, 'Dış giydirme tasarımlarının son halini hemşehrilerimizle birlikte belirleyeceğiz. Tasarımlar ankete açılacak ve Ankaralılar olarak otobüslerimizin rengine, tasarımlarına birlikte karar vereceğiz” dedi.

6 Haziran son gün

6 Haziran son gün

Ankete katılmak isteyenler, 6 Haziran Pazar günü saat 20.00’a kadar Başkent Mobil uygulamasında yer alan ‘Söz Hakkı’ butonuna tıklayarak ve sadece bir kez profil bilgilerini doldurarak beğendikleri tasarımlara oy verebilecek. 

Yapılacak oylama sonucunda en çok oy alan renk ve tasarımlar, 6 Haziran’dan sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Başkentlilerin seçeceği renk ve tasarımdaki otobüsler aşama aşama teslim alındıktan sonra hizmet vermeye başlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
24
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yulier

Nihayet Ankara'nın şehir simgesi ilk hali olan Eti Güneş Kursu simgesi olmuş. Ankara'nın uluslararası anlamda ne kadar köklü, medeniyetin merkezi ve Anadolu ... Devamını Gör

Rendan34

Yıllar önce de İstanbul otobüs renkleri halk seçimine sunulmuştu. O zamanlar internet aleminde çok popüler olan İnci Sözlük grubunun trollemeleriyle otobüsle... Devamını Gör