Görüş Bildir
Haberler
Ankara Altındağ'da Yaşanan Bıçaklı Kavga Sonrası Mahalleli ve Mülteciler Arasında Gerginlik

Ankara Altındağ'da Yaşanan Bıçaklı Kavga Sonrası Mahalleli ve Mülteciler Arasında Gerginlik

Ankara Altındağ'da Suriyeli bir mültecinin 2 kişiyi bıçakladığı haberinin yayılmasının ardından mahallede mültecilerin evlerine, işyerlerine ve araçlarına zarar verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir parkta çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Şüphelinin mülteci olduğu haberinin yayılmasının ardından ise mahallede yaşayanlar, mültecilere ait işyerleri ve araçlara zarar verdi. Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla'nın olay yerine gelmesi sonrası olaylar yatıştı.

DHA'da yer alan haber göre dün akşam Battalgazi Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana gelen olayda, iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre mülteci Y.A, yanında bulunan bıçakla Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler'i yaraladıktan sonra kaçtı.

Polis şüpheli Y.A.'yı yakaladı

Polis şüpheli Y.A.'yı yakaladı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğsünden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Emirhan Yalçın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Yasin Güler de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yalçın'ın durumunun kritik olduğu belirtilirken, Güler'in ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatan polis, şüpheli Y.A.'yı kısa sürede yakaladı.

Yaşanan olayın ardından mahallede yaşayanlar parkta toplandı ve ardından mültecilere ait evlere, iş yerlerine ve araçlara zarar verdi. Kaymakam Cumali Atilla'nın olay yerine gelmesi sonrasında grup dağıldı.

Yaşanan gergin anlar bu şekilde kaydedildi 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
25
7
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

İç savaşın kıvılcımları. Vatandaş ülkemde mülteci istemiyorum diyor. Tayyip inadına almaya devam ediyor. Seçim olunca aynı vatandaş yine tayyibe oy veriyor. ... Devamını Gör

kardeslerkundura

yazsana onedio 18 yaşında ki Emirhan Yalçın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi diye yazsana!

Art Ankara

Tanıklara göre Suriyeliler lamba direğini tekmeliyorlarmış gençlerden biri onları uyarmış akabinde gençlere saldırıp bıçaklamışlar biri kalbinden ve oldukça ... Devamını Gör