Görüş Bildir
Haberler
Seri 1-1 Oldu | Anadolu Efes 91-70 Fenerbahçe

Seri 1-1 Oldu | Anadolu Efes 91-70 Fenerbahçe

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes, sahasında Fenerbahçe'yi 91-70 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırladı. 

Anadolu Efes, mücadeleden 91-70 galip ayrılarak seriyi 1-1'e getirdi.

Mücadelenin ilk çeyreğinde 29-23 Fenerbahçe üstünlüğü vardı. 24-17'lik ikinci periyot skoruyla üstünlük yakalayan Anadolu Efes, soyunma odasına 47-46 önde gitti.

Üçüncü çeyrekte ise Anadolu Efes hücumda tempo yaptı ve farkı 17 sayıya kadar çıkardı. Fenerbahçe periyodun sonunda 7-0'lık seri yakaladı ve final periyoduna 73-59 Anadolu Efes üstünlüğüyle girildi. 

Anadolu Efes son çeyrekte oyunun kontrolünü tamamen elinde tuttu. Farkı çift hanelerde tutan Lacivert-Beyazlılar maçı 91-70 kazanarak seriyi 1-1'e getirdi. 

Anadolu Efes'te 17'şer sayıyla oynayan Thomas Heurtel ve Jayson Granger maçın en skorer isimleri oldu. 16 sayı atan Cedi Osman da takımının galibiyetine önemli katkıda bulundu. Fenerbahçe'de ise Pere Antic ve Ekpe Udoh 14'er sayıyla oynadı.

Serinin üçüncü maçı 7 Haziran Salı günü 20.00'de Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak.

Maç istatistikleri

Maç istatistikleri
İçeriğin Devamı Aşağıda

Basket Dergisi, Maçkolik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
8
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
goofy

Anadolu Efes Silindir olup geçmiş üstünden

spasiva bayko

Problem yok. Ataşehirde sileriz :P

Buket Mert

Bir Fenerbahçeli olarak diyebilirim ki Efes İyi bir galibiyet almış, baya temiz yani.. Ama tabi kazanma ihtimalimiz var diğer maçları..