Görüş Bildir
Haberler
Alttan Dersi Başından Çilesi Eksik Olmayan Koca Yürekli Öğrencilerimizin Yaşadığı 15 Şey

etiket Alttan Dersi Başından Çilesi Eksik Olmayan Koca Yürekli Öğrencilerimizin Yaşadığı 15 Şey

13.03.2018 - 18:39 Son Güncelleme: 13.03.2018 - 21:21

Ah ah ne çektiniz be siz...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Dersler birbirine o kadar karışır ki, notlarını toparladığın halde hangi notun hangi derse ait olduğu sonsuz bilinmeyenli bir denkleme dönüşür.

2. Hal böyle olunca ders programını asla ezberleyemezsin, bazen öylece sınıfa gidersin hangi derse gittiğini bilmeden….

3. O dersten o derse koşarken beyninin erdiğini hissetmeye başlarsın.

4. Bir noktadan sonra "başlarım böyle işe, hepsi birbirine karıştı, en iyisi hiçbirine girmemek" farkındalığıyla aydınlanırsın.

5. Arkadaş grubundan biri o dersten kalırsa diğerleri de onu bu şanlı yolda yalnız bırakmamak için o dersten kalırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Dostluk kavramını da en iyi bu çileyi çekenler bilir. Aranızda çakışan dersleri bölüşürsünüz ve gerekli dağılımlar yapılır.

7. Sabah dersine gitmesi gereken kurban seçilirken eller ayaklar titrer…

7. Sabah dersine gitmesi gereken kurban seçilirken eller ayaklar titrer…

8. Aileye asla alttan milyon tane dersin olduğu söylenmez, karne gibi bir ispiyoncu hayatımızda yok diye bir güzel sevinilir.

8. Aileye asla alttan milyon tane dersin olduğu söylenmez, karne gibi bir ispiyoncu hayatımızda yok diye bir güzel sevinilir.

9. Gelelim o vize, final haftalarına… 1 gecede 3-4 dersi hatim etmek ne demek gelin onlara sorun. Bu işte uzman olmuşlardır.

10. Aaa bir de hocaların hepsiyle aran iyidir. E canım aşinalık sağ olsun, ne mezunlar verdiler senin gözlerinin önünde…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. En kötüsü de koşullu dersler… Ne çektik be sizden? En azından bi' kalma şerefine erişseydi öğrenciler, ne bu Edi - Büdü tripleri....

12. Tabii avantajlı tarafları da olmuyor değil, mesela dersleri tekrar aldığın için ödevdi, devamsızlıktı işin olmaz. Hocalar en azından bu konuda sana tolerans gösterir.

13. Ayrıca yeni öğrenciler bi' gayret hocanın sınav tarzını, neye puan vereceğini öğrenmeye çabalarken sen zaten bu konuda uzman olmuşsundur. :)

14. Hayatına kattığı şeyleri de es geçmeyelim. Pratiklik, çabuk kavrama ve zor zamanların sana kazandırdığı o dik duruş... Eee milyon tane ders alınca bunlar otomatik olarak bünyeye ekleniyor.

15. Son olarak öğrencilik hayatını dolu dolu yaşayan, doyasıya eğlenirken sürünmek nedir en iyi bilenler onlardır. Koca yüreklilerimize yok mu bir alkış?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
135
43
16
11
9
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Nazir

Selam ne yapıyorsun👄👄👄👄

Aşkito muyum ben

hazırlık sınıfı da dahil koskoca 5 yıllık üniversite hayatımda sadece 1 tane dersi alttan aldım. Onu da dersler çok yoğun en azından bir ders başımdan gitsin... Devamını Gör

Ebe Hatun

# Arkadaş grubundan biri o dersten kalırsa diğerleri de onu bu şanlı yolda yalnız bırakmamak için o dersten kalırlar.# Cidden bunu yapan var mı ?...