Görüş Bildir
Haberler
Altın Çocuklar! Süper Lig'de Bu Sezon Forma Giyecek 11 Genç ve Yetenekli Oyuncu

Altın Çocuklar! Süper Lig'de Bu Sezon Forma Giyecek 11 Genç ve Yetenekli Oyuncu

cihan taştan
19.10.2022 - 18:03

Yetenekleriyle Süper Lig'e renk katacak ve Süper Lig'in geleceğini şekillendirecek birbirinden başarılı genç yıldızları sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yusuf Demir

1. Yusuf Demir

Galatasaray'ın genç transferi Yusuf Demir, şimdiden Süper Lig'de forma giyen genç futbolcular arasına adını yazdırdı. Kariyerinde Barcelona ve Rapid Wien gibi takımlar bulunan genç yıldızdan beklentiler oldukça büyük!

2. Arda Güler

2. Arda Güler

Henüz 17 yaşında Fenerbahçe formasıyla tanışan genç yıldız, hiç şüphesiz Süper Lig'in en başarılı genç futbolcularından biri. Kariyerine başarılarla başlayan Arda Güler'in tekniği de birçok efsane futbolcuya benzetiliyor. Bu performansıyla Arda'nın Süper Lig'in geleceğine damga vuracağı kesin!

3. Kerem Atakan Kesgin

3. Kerem Atakan Kesgin

2000 doğumlu orta saha oyuncusu Kerem Atakan, Süper Lig'in gözde gençlerinden biri. Beşiktaş'a katılarak önemli bir kariyer adımı atan genç futbolcu, U21 Milli Takımı'nda da ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor.

4. Yunus Akgün

4. Yunus Akgün

Kiralık olarak gittiği takımlarda iyi bir performans göstererek Galatasaray'a dönen Yunus Akgün, Süper Lig'in en yetenekli kanat oyuncuları arasında gösteriliyor. Genç yıldızın henüz 22 yaşında olduğunu da belirtelim!

5. Kerem Aktürkoğlu

5. Kerem Aktürkoğlu

1998 doğumlu Kerem Aktürkoğlu, genç yaşta çeşitli takımlarda forma şansı yakalayarak kendini ispatlamış futbolcular arasında yer alıyor. Galatasaray'ın büyük ümitler beslediği genç futbolcu, bu sezona damga vuracak genç yıldızlardan biri olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ferdi Kadıoğlu

6. Ferdi Kadıoğlu

1999 yılında Hollanda'da doğan ve daha önce Hollanda Ligi'nde top koşturan genç yıldız, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beğeni toplamaya devam ediyor. Süper Lig'in gelecekteki yıldızlarından biri olarak gösterilen Ferdi Kadıoğlu, bu performansıyla adından daha çokça söz ettirecek gibi gözüküyor!

7. Eren Elmalı

7. Eren Elmalı

Sol bek mevkiinde görev yapan 2000 doğumlu Eren Elmalı, Trabzonspor'un en çok güvendiği genç yıldızlardan biri. Genç yaşına rağmen Süper Lig tecrübesi olan ve A Milli formayı giyme başarısı gösteren genç yıldız, bu sezon adından çokça söz ettirebilir!

8. Naci Ünüvar

8. Naci Ünüvar

Henüz 19 yaşındaki Türk asıllı Hollandalı futbolcu, Süper Lig'e renk katacak gençlerden biri olarak gösteriliyor. Daha önce Ajax forması giyen genç forvetten beklentiler büyük.

9. Jackson Muleka

9. Jackson Muleka

1.80 boyundaki Demokratik Kongolu futbolcu Muleka, bu sezon Süper Lig'in tozunu attıracak genç yıldızlar arasında gösteriliyor. 22 yaşındaki genç forvetin adını bu sezon sıkça duyabiliriz!

10. Ersin Destanoğlu

10. Ersin Destanoğlu

Bayrampaşa altyapısından Beşiktaş'ın yolunu tutan Ersin Destanoğlu, genç yaşta Beşiktaş kalesini koruyarak büyük bir başarıya imza atmıştı. 1.95 boyundaki genç futbolcunun henüz 21 yaşında olması, önünde hayli uzun bir kariyer olduğuna işaret ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sacha Boey

11. Sacha Boey

Galatasaray'ın 21 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız yıldızı Sacha Boey, Süper Lig başlar başlamaz performansıyla akıllarda yer etmeyi başardı. Sarı kırmızılı camianın bu genç futbolcudan beklentileri büyük!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın