Görüş Bildir
Haberler
Alternatif Rock Grubu Placebo, 4 Ağustos Gecesi KüçükÇiftlik Park'ta Unutulmaz Bir Gece Yaşatacak!

Alternatif Rock Grubu Placebo, 4 Ağustos Gecesi KüçükÇiftlik Park'ta Unutulmaz Bir Gece Yaşatacak!

Onedio Content
26.07.2024 - 20:46 Son Güncelleme: 31.07.2024 - 11:34

Asmalımescit'in alternatif seslere yer vermesiyle tanınan mekanı Blind'ın her yıl düzenlediği Blind Festival, bu yıl da heyecan verici bir line up ile müzikseverleri 4 Ağustos 2024 gecesi KüçükÇiftlik Park'ta bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İngiliz alternatif rock grubu Placebo,  Blind Festival kapsamında 2 yıl aradan sonra 4 Ağustos 2024’de KüçükÇiftlik Park'ta İstanbullu hayranlarının karşısında olacak. Vokalist-gitarist Brian Molko ve basçı Stefan Olsdal'ın Molko'nun Deptford'daki odasında kırık gitarlar ve oyuncak enstrümanlarla uğraşmaya başlamalarının üzerinden çeyrek asırdan fazla bir süre geçtikten sonra çekirdek ikili, müzik dünyasının en iyi gruplarından biri olarak kariyerlerini başarıyla sürdürüyor. Blind fest'in ana konuğu Placebo öncesinde; solo projesi ile Madrugada solisti 'Sivert Høyem', İngiliz Punk İkilisi 'Big Special' ve 'Onur Özdemir' sahne alacak.

BLIND FESTİVAL'İN DİĞER KONUĞU İSE, MADRUGADA SOLİSTİ 'SIVERT HøYEM' OLACAK!

BLIND FESTİVAL'İN DİĞER KONUĞU İSE, MADRUGADA SOLİSTİ 'SIVERT HøYEM' OLACAK!

22 Ocak 1976 doğumlu Norveçli rock şarkıcısı ve müzisyen profesyonel müzik kariyerine 1993 yılında Robert Burås ve Frode Jacobsen ile kurduğu Madrugada grubuyla başladı. İlk solo albümü olan 'Ladies and Gentlemen of the Opposition' 2004 yılında yayımlandı. 'Moon Landing', 'Long Slow Distance', 'Endless Love' ve 'Lioness' albümleri müzik listelerinde bir numara oldu.

İNGİLİZ PUNK İKİLİSİ 'BIG SPECIAL' İLK KEZ ÜLKEMİZDE BLIND FESTİVAL'DE SAHNE ALACAK!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın