Görüş Bildir
Haberler
Alpaslan Öztürk Kimdir? Alpaslan Öztürk, Milli Takım Kadrosunda!

Alpaslan Öztürk Kimdir? Alpaslan Öztürk, Milli Takım Kadrosunda!

2022 Dünya Kupası elemelerine başarılı bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımıza taze kan olarak Alpaslan Öztürk’ün alındığı duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte futbolcuyla ilgili detayları merak edenler Alpaslan Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor? şeklindeki sorulara yoğun şekilde yanıt aranmaya başlandı. Peki, Alparslan Öztürk kimdir, kaç yaşında? İşte Alparslan Öztürk hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

Galatasaray A.Ş. forması giyen Alpaslan Öztürk, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için kampa giren A Millî Takım'ımızın aday kadrosuna dahil edildi.

ALPARSLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

1993 doğumlu futbolcu Alpaslan Öztürk Belçika’nın Antwerp şehrinde dünyaya gelmiştir. Sırası ile Birmingham U18, Beerschot U19, Standard Liege, Kasımpaşa ve Eskişehir formalarını giymiştir. 2017 yılında Elazığspor takımına transfer olmuştur.

Alpaslan Öztürk Ahıska Türklerinden aslen Posof Ardahan’lıdır. Yengeç burcudur.

2015 yılında eski manken, Ebru Şancı ile evlenmiştir. Bu evliliğinden 14 Ekim 2016’da ikizleri Ceylin ve Milla dünyaya gelmiştir.

Türkiye Milli Takım’ın tüm alt kategorilerinde forma giymiştir. Ayrıca Belçika U18 ve Belçika U19 Milli Takım formalarınıda giyen Alpaslan Öztürk Belçika forması ile 2, Türkiye forması ile 1 gol atmıştır.

MİLLİ TAKIM'IN GÜNCEL KADROSU ŞU ŞEKİLDE:

Kaleci: Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Alpaslan Öztürk (Galatasaray)

Orta saha: Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Ozan Tufan (Watford), Salih Uçan (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Marsilya), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Halil Akbunar (Göztepe)

Forvet: Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Beşiktaş), Halil Dervişoğlu (Brentford)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın