Görüş Bildir
Haberler
Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisinin 2. Fragmanı Yayınlandı

Alparslan: Büyük Selçuklu Dizisinin 2. Fragmanı Yayınlandı

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi için geri sayım başladı. TRT ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrolünde Barış Arduç ve Fahriye Evcen yer alırken, yayınlanan ilk fragman nefes kesmişti. Yayınlanan ilk fragmanda Barış Arduç'un sahnelerine yer verilirken, 'Ben Anadolu'yu ilelebet Türk'e yurt yapan Alparslan' sözleri ise sahneye damga vurmuştu. Bugün diziden yeni bir tanıtım daha gelirken, bu defa Akça Hatun karakterine hayat verecek olan Fahriye Evcen'in sahneleri verildi. İşte Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 2. fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

NE ARADIĞINI BİLMEYEN BULDUĞUNDA TANIYAMAZ

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi için geri sayım başladı.

TRT ekranlarında yayınlanacak olan dizinin başrolünde Barış Arduç ve Fahriye Evcen yer alırken, yayınlanan ilk fragman nefes kesmişti.

Yayınlanan ilk fragmanda Barış Arduç'un sahnelerine yer verilirken, 'Ben Anadolu'yu ilelebet Türk'e yurt yapan Alparslan' sözleri ise sahneye damga vurmuştu.

2. fragmanda ise Fahriye Evcen: Ne aradığını bilmeyen, bulduğunda tanıyamaz sözlerini söyledi.

Bugün diziden yeni bir tanıtım daha gelirken, bu defa Akça Hatun karakterine hayat verecek olan Fahriye Evcen'in sahneleri verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın