Görüş Bildir
Haberler
Alışılmadık Ses Tonu ile Kendiniz Zihinlere Sesiyle Kazıyan Genç Bir Yetenek: Irmak Arıcı

etiket Alışılmadık Ses Tonu ile Kendiniz Zihinlere Sesiyle Kazıyan Genç Bir Yetenek: Irmak Arıcı

Musical Dio
10.11.2020 - 16:15

31 Temmuz 1996 doğumlu şarkıcı Çankırı’da doğmuş. 2019 yayınladığı teklilerin ardından hız kesmeden 2020 yılında da tekli yayınlamaya ve liste başına oynamaya devam ediyor. Slow şarkılarda olduğu kadar, hareketli şarkılarda da başarılı olan Irmak’a kariyerinde başarılar diliyoruz. Hadi Irmak Arıcı’nın yayınladığı şarkılara birlikte bakalım ve kendisini daha yakından tanıyalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Gece Gibi Gönlün" şarkıcının çıkış şarkısı oldu.

"Gece Gibi Gönlün" isimli şarkısıyla piyasaya adım attıktan sonra, Mustafa Ceceli ile birlikte bir tekli yayınlayıp yeni bir hit’e imza attı. 1 numaraya yerleşti.

Irmak Arıcı'nın, DMC etiketiyle yayınlanan "Mevzum Derin" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te piyasaya çıktı.

Şimdiden Youtube’ta izleme sayısı 12 milyonu geçen çalışmasına netd müzikten ulaşabilirsiniz. Kendisi de dinleyicilerine teşekkür etmeyi ihmal etmemiş.

2020 yılında Mustafa Ceceli ile ortak bir çalışmaya daha imza attı. Bu şarkı da diğer hit'lerinin arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Slow şarkılarına alıştığımız Irmak Arıcı dinleyicilerini kırmayıp bir tane de yüksek tempolu şarkıya imza attı.

Vee gelelim Irmak Arıcı’nın hit adayı son şarkısına, şarkının söz ve müziği kendisine ait. Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde çekilen video klip ile yayınlandı.

Düet işlere çok yakın olmadığını bildiğimiz Irmak Arıcı’nın Taladro ile de bir düeti bulunuyor. Diğer işlerini beğendiyseniz bu şarkıyı da dinlemenizi tavsiye ediyoruz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
35
25
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bro sesimi kırdığım zaman bende bunun gibi söylüyorum zevkler tartışılmaz ama anca şarkıcı olur bundan sanatçı olmaz bu sesle

VERONİKA

bu kıza gelen çoğu yorum olumsuz peki kim dinliyor..

M. Y

Aq ya hiç unutmuyorum askerdeyim, arkadaşların telefonda türkü var bide bu kızın şarkısı var 12 saat nöbette türkü dinleye dinleye içim bayıyordu. Çocuklar u... Devamını Gör