Görüş Bildir
Haberler
Alişan, Will Smith ve Tokat Attığı Chris Rock Hakkında Konuştu: ''Yerin Dibine Gömerim!''

Alişan, Will Smith ve Tokat Attığı Chris Rock Hakkında Konuştu: ''Yerin Dibine Gömerim!''

Oscar'da yaşanan Will Smith ve Chris Rock arasındaki olay tüm dünyanın gündeminde yer alıyor. Will Smith, 94. Oscar Ödülleri sırasında sahnede sunuculuk yapan Chris Rock'a acımasız bir tokat attı. Chris Rock'ın Will Smith'in eşi hakkında şaka yapmasına sinirlenen Smith, sunucuya attığı tokadın yankıları hala sürüyor. Birçok ismin ünlü ismin yorum yaptığı olaya türkücü Alişan da sessiz kalmadı. Alişan, 'Yerin dibine gömerim!' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Will Smith, ‘King Richard’ adlı filmde sergilediği performansla ‘En Güzel Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Başarısını gölgede bırakan şiddet olayı tüm dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Los Angeles’ta bulunan Dolby Theatre'da 94'üncüsü gerçekleşen Oscar Ödülleri'nde yaşanan bu olayda birçok ünlü isim konuştu. Yorum akınına katılan ünlülerden biri de Alişan oldu.

Alişan, Demet Akalın ve Okan Kurt ile Yemekte Görüntülendi...

Alişan, Demet Akalın ve Okan Kurt ile Yemekte Görüntülendi...

Türkücü Alişan, geçtiğimiz gün yakın arkadaşları olan popçu Demet Akalın ve Okan Kurt ile Kuruçeşme’deki bir balıkçıda objektiflere takıldı. Dostlarıyla birlikte bir akşam yemeği yemek için bir araya geldiklerini söyleyen ünlü türkücüye, Oscar Ödülleri’nde Will Smith’in komedyen Chris Rock’e atığı tokat soruldu.

''Yerin Dibine Gömerim!''

''Yerin Dibine Gömerim!''

Buse Varol ile evlilikleri devam eden ve iki çocuk babası olan Alişan muhabirlerin sorularını yanıtladı. Türkücü Alişan kendisine sorulan, 'Buna benzer bir gecede birisi eşiniz hakkında böyle bir şey yapsa tepkiniz nasıl olurdu?' sorusuna, 'Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem' diyerek cevap verdi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Demet muhabbet kuşu gibi çıkmış ay koptum tipe gel sjsjsjdj

AL PACİNO

Bu Alişan ne iş yapar bilen varmı acaba .