Görüş Bildir
Haberler
Alişan'ın Başkan Ali Koç Tepkisi: İstifa Edin Artık!

Alişan'ın Başkan Ali Koç Tepkisi: İstifa Edin Artık!

Dünkü Karagümrük beraberliği sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya hesapları üzerinden takıma ve başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan şarkıcı Alişan oldu. Peki Alişan neler söyledi? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şarkıcı Alişan, önceki gün Etiler'de yeğeni ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta olacağını dile getiren Alişan, yeni televizyon programıyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Açıklama yaptığı konulardan biri de Fenerbahçe’nin Karagümrük karşısında aldığı mağlubiyet oldu.

Artık Gidenin Başkası Olması Lazım!

Artık Gidenin Başkası Olması Lazım!

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, takımının gidişatına yönelik sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. 'Malum teknik direktörümüz istifa etti ama yetmez! Artık gidenin başkası olması lazım!' diyerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tepki gösterdi.

Ali Koç Bizi Bitirdi

Ali Koç Bizi Bitirdi

Şarkıcı Alişan, Ali Koç ile ilgili olarak 'Biz seni Fenerbahçe'yi uçuracaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin ve şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. İstifa edin artık!' dedi.

Rezilsiniz!

Rezilsiniz!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli takım, uzun süre 9 kişi mücadele eden Fatih Karagümrük'e karşı mücadelesinde 1-1 berabere kaldı. 3 maçtır kazanamayan Fenerbahçe 'nin lider Trabzonspor 'la puan farkı 16'ya çıktı. Bu duruma yönelik olarak Alişan, '9 kişilik takımı yenemeyerek yeni bir rekora daha imza attık. Rezilsiniz! Taraftar sizi istemiyor, lütfen gereğini yapın' sözleriyle isyan etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

tuttuğu takım kaybedince başkan istifa diyen adam ülke batarken hala reis diyor...