Görüş Bildir
Haberler
Ali Ağaoğlu: "Hacıosmanoğlu Tipten Kaybediyor"

Ali Ağaoğlu: "Hacıosmanoğlu Tipten Kaybediyor"

Enver K.
03.12.2015 - 17:44

Trabzonlu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, başkanlık kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'nin ünlü iş adamlarından Ali Ağaoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sert surat ifadesinden dolayı yanlış anlaşıldığını düşünüyor.

Hafta sonu gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde Hacıosmanoğlu'nun destekleyeceğini açıklayan Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sataşmayı da ihmal etmedi.

Hacıosmanoğlu'nun özünde iyi biri olduğunu savunan ünlü iş adamı, 'Başkan benim yeğenim. Aslında göründüğü gibi bir insan değil, tipten kaybediyor, benim gibi yakışıklı değil. Güven tazelerse imajını da düzeltir. Son dönemde zaten tavırlar açısından bir yumuşama vardı.  Ama yapılan bu haksızlığa sessiz kalamadı. Ben de içime sindiremedim.' dedi.

'AZİZ YILDIRIM DA HAKEM ODASI BASIYOR'

Gaziantepspor maçından sonra yaşananlara değinen Ağaoğlu, 'Hakem olayının yaşandığı gün İbrahim Başkan’ın eşi ameliyat geçirdi. Zaten çok moralsizdi. Tabii ki o olayı tasvip etmiyorum. Hakemin bir yanlışı varsa karşılığı bu olmamalıydı. Hakemlerin odada mahsur kalması konusundaki hatayı tasvip etmiyorum. Ama Aziz Yıldırım da hakem odası basıyor, tehdit ediyor, bir şey olmuyor. Tabii ki hata olmasın, kimse de bir yeri basmasın.' sözlerini kullandı

Ali Ağaoğlu, 2010-11 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu da vurguladı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
11
8
1
1
0
0