Görüş Bildir
Haberler
Algılarını Alt Üst Ediyoruz! Bu Hayatta Seni Çileden Çıkaran En Önemli Şey Ne?

etiket Algılarını Alt Üst Ediyoruz! Bu Hayatta Seni Çileden Çıkaran En Önemli Şey Ne?

Günlük hayatta bizi kızdıran bir çok şey vardır ancak bazı şeyler vardır ki resmen bam telimize dokunarak bizi çileden çıkartır. 

Bakalım seni böylesine çileden çıkartan en önemli şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi senin canını daha çok sıkar: Sözünün kesilmesi mi, yoksa kimsenin senin sözünü dinlememesi mi?

1. Hangisi senin canını daha çok sıkar: Sözünün kesilmesi mi, yoksa kimsenin senin sözünü dinlememesi mi?

2. Şimdi düşün, gece yatağına yatmışsın; keyfin yerinde, uykun da gelmiş. Ama ışığı veya televizyonu kapamak için yatağından kalkman gerekiyor. Hangisi için kalkmak daha zor gelir?

3. Aşağıdaki durumlardan hangisinde daha çok strese girersin?

4. Öfke genel olarak kırmızı renk ile ifade edilir. Peki kırmızı dışında bir renk ile bütünleşecek olsaydı bu sence aşağıdaki hangi renk olabilirdi?

5. Şimdi de bu görüntülerden seni en çok rahatsız edeni söyle bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Görselde ne görüyorsun?

6. Görselde ne görüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adaletsizlik!

Adaletsizlik!

Senin şu hayatta katlanamadığın en önemli şey; adaletsizlik! Hayatın boyunca hep dürüst ve adil biri olmaya çalışarak yaşamış, gerekirse bu uğurda kendi mefaatlerini bile göz ardı etmişsin. Bu sebeple de haksızlığa asla tahammül edemiyor, bunun karşısında kanının son damlasına kadar mücadele ediyorsun. Hayatın adaletsizliği ise elini kolunu bağlayan en önemli şey, buna engel olmak için kendince ne kadar savaşsanda hissettiğin çaresizlik seni delirtiyor. Bu kadar dürüst ve adil olduğun için çoğu zaman kötü olan sen olsan da yine de doğru bildiğinde şaşmıyor, sesini sonuna kadar çıkartıyorsun! Valla iyi de yapıyorsun, keşke herkes senin gibi olsa!

Acımasızlık!

Acımasızlık!

Sen oldukça duygusal ve iyi kalpli birisin. Çevrendeki herkese yardım etmeye çalışıyor, kimse üzülmesin istiyorsun. İyi niyetten yoksun, kalplerinde gram sevgi ve vicdan bulundurmayan insanların acımasızlıkları ise seni çileden çıkartan en önemli şey. Öyle ki elinde bir güç olsa böyle insanların hepsini yeryüzünden yok ederdin.

Duyarsızlık!

Duyarsızlık!

Sen empati yeteneği oldukça yüksek, ince ruhlu birisin. Bu sebeple de gerek insanlara gerekse de çevresine karşı kayıtsız kalan, hareketlerinin sonuçlarını düşünmeyen insanlara tahammül edemiyorsun. Doğaya ve hayvanlara zarar verenler, karşısındaki kişi kırılıyor mu inciniyor mu diye düşünmeden konuşan insanlar senin en büyük düşmanın. Öyle ki elinde bir güç olsa bunu tüm dünyadaki canlıların mutluluk ve barış içinde yaşaması için kullanırdın.

Sorumsuzluk!

Sorumsuzluk!

Sen kendince kuralları olan ve hayatını mantık ekseninde yürütmeye çalışan birisin. Yaşamı fazlasıyla ciddiye aldığın için rahat ve sorumsuz insanların davranışlarına tahammül edemiyorsun. Öyle ki bu tarz insanlardan mümkün olduğunca uzak duruyor, iletişim kurmamaya çalışıyorsun çünkü böyle tiplerin enerjini emdiğini ve başkalarının sırtından geçindiğini düşünüyorsun. Bizce iyi de yapıyorsun!

Saygısızlık!

Saygısızlık!

Sen yeryüzündeki tüm insanların eşsiz ve değerli olduğuna inanıyor ve çevrendeki herkese de bu doğrultuda yaklaşıyorsun. İnsanların kişisel sınırları olduğu ve kimsenin bunları ihlal etmemesi gerektiğinin farkındasın. Bu sebeple de saygısızlık seni resmen çıldırtıyor. Birisi sana nerede duracağını bilmeden konuşursa ağzının payını anında veriyorsun. Üstelik sadece sana değil, tanıdığın veya tanımadığın herhangi birine bir saygısızlık yapıldığına şahit olduğunda da var gücünle tepki gösteriyorsun. Keşke tüm insanlar senin kadar düşünceli ve farkındalığı yüksek bireyler olsa!

Bencillik!

Bencillik!

Sen daima kendinden çok başkalarını düşünen ince ruhlu birisin bu sebeple de bencil insanlara tahammül edemiyorsun. Onların kendinden başka kimseyi düşünmemesi, birisi üzülür veya kırılır mı diye düşünmeden yaptığı düşüncesizlikleri gördükçe çıldıracak gibi oluyorsun. Eğer çevrende böyle biri varsa mümkün olduğunca hayatından uzak tutmaya çalışıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1442
368
120
60
56
37
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Adaletsizlik.

Selinay

Adaletsizlik! Adaletsizlik! Senin şu hayatta katlanamadığın en önemli şey; adaletsizlik! Hayatın boyunca hep dürüst ve adil biri olmaya çalışarak yaşamış... Devamını Gör