Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki Evlat Edinme Sorusu İle Gündemde: Bu Mümkün mü?

Aleyna Tilki Evlat Edinme Sorusu İle Gündemde: Bu Mümkün mü?

'İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum' diyerek Türkiye'den giden Aleyna Tilki evlat edinmek istiyor. Tilki'nin paylaşımı sonrası Demet Akalın'ın beğendiği yanıt gündem oldu. Twitter hesabı üzerinden evlat edinmek istediğini duyuran genç şarkıcı, herkesi şaşkına uğrattı. İşte Aleyna Tilki'nin paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden de pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim… Kimseyle pek bir şey paylaşmak içimden gelmeyerek paylaştım her şeyi. Çünkü yılların prangaları sonunda ayağıma, kalbime kafama dolanıp ‘Yalan’ klibimdeki örümcek ağlarına beni gerçekten gömmüştü ve ben gömüldüğüm yerde bir süre dinlenmek istedim sadece. Hepsi bu...' diyerek Türkiye'yi terk eden Aleyna Tilki evlat edinmek istediğini sosyal medyadan paylaştı.

''Yasal Olarak Mümkün mü?''

''Yasal Olarak Mümkün mü?''

Twitter hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki, ben evlat edinmek istiyorum yasal olarak mümkün mü? şeklinde paylaşım yaptı. Altına gelen yorum ise gündem oldu. Bir takipçisi de oyuncak bebek fotoğrafı atıp tabii ki ufaklık al bakalım evladını yazdı. Yorumun ardından Demet Akalın'ın beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın