Görüş Bildir
Haberler
Akşener Kürsüden Andımızı Okuttu: 'Küçüklerini Korumak Yerine, Onlara Göz Dikenler, Elbette Okunmasın İster'

etiket Akşener Kürsüden Andımızı Okuttu: 'Küçüklerini Korumak Yerine, Onlara Göz Dikenler, Elbette Okunmasın İster'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in konuşmasından önce bir kız öğrenci kürsüye çıkarak Andımız'ı okudu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Danıştay'ın kararının ardından tekrar gündeme gelen Andımız hakkında açıklamalarda bulunan Akşener toplantı öncesinde bir kıza Andımızı okuttu.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
  • Oy hesabı dışında, büyüklerini sayıdan saymanlar, yaş almışına, emeklisine sahip çıkmayanlar, elbette andımız duyulmasın ister. Yandaşını milletinden çok sevenler, yükselme ve ileri gitme idealini içine sindiremeyenler, elbette andımız bilinmesin ister. ‘Büyük Atatürk' dendiğinde, kaşıntı tutanlar, çalışmak yerine, çalıp, çırpanlar, elbette andımız hatırlanmasın ister.

  • Bakanlıklarımız içinde, ikisinin adının başında “milli” kelimesi vardır. Kafiye olsun diye değildir. Zaten kafiyeli de değildir. Biri Milli Savunma Bakanlığı, diğeri de Milli Eğitim Bakanlığı'dır.

'Kararı uygulayın dedik'

'Kararı uygulayın dedik'
  • ‘Yerli ve milliyiz' diyenlerin, aslında ne olmadıklarını göstermesi bakımından da, bir o kadar öğreticidir. Biliyorsunuz, Danıştay'ın 2018 yılında verdiği, ‘Andımız yeniden okutulmalı' kararının ardından, bu kürsüden birçok defa, ‘Kararı uygulayın' çağrısı yaptım.

  • Sayın Erdoğan ve iktidarı, Cumhuriyet’in değerleriyle ve milletimizin kazanımlarıyla kavga etmekten, bir türlü bıkmadı, bir türlü yorulmadı. 

  • Uluslararası ilişkilerde, atılacak her adım, ince hesaplar, isabetli kararlar ister. O nedenle, koca Türkiye Cumhuriyeti’ni, ‘paşa gönlüne göre’ yöneten bir anlayışın, bırakın isabetli adımlar atması, adım atabilmesi bile mümkün değildir.

  • Mısır konusunda, bazı açıklama ve girişimler var. Geçen Cuma da Sayın Erdoğan, artık gelenek haline getirdiği, ‘Cuma sonrası gıybeti’ seansında konuştu. ‘Türkiye’nin Mısır’la ilişkileri, öyle en üst düzeyde değil de, şöyle bir ‘tık’ altında sürecek’ dedi…Fesuphanallah… Şu devlet insanı ağırlığına bakar mısınız? Şu devlet ciddiyetine bakar mısınız? Şahsım diplomasisinden, ‘tık’ diplomasisine terfi ettik. Hayırlı uğurlu olsun

'Damat Bakan da, bakanlığı döneminde bol bol paket açıklardı'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
194
25
13
13
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sirius Black

yürü be Meral mommy! Bugün meclise çıkardığın tarımla ilgili konuşan adam da iyiydi, aynen dediğin gibi oldu trt vermedi o kısmı.

Resho

Çevremde gördüğüm, tanıdığım ülkücüler içinde tutucu, yobaz, ırkçı, Atatürk düşmanı, hır gür seven kim varsa MHP'de kalmaya devam ederken; Atatürkçü, toprak ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

6 yıl önce bunun aynısını Mehmet Bahçeli de yapmıştı. Şimdi sesi içine kaçmış bir şekilde mıy mıy ediyor.

Psimaxwe

Mhp'nin tüm oylarını iyi parti topladı.