Görüş Bildir
Haberler
Aklın Yolu Çok! Senin Yolun Hangisi?

Aklın Yolu Çok! Senin Yolun Hangisi?

Akbank
19.04.2023 - 12:50

Aklın yolu bir derler ama biz o konuda çok emin değiliz. Çünkü gençler 'Aklın yolu çok yeter ki sen kendi yolunu bul!' diyorlar. Peki senin yolun ne?

Öğrenmek istiyorsan bu test tam sana göre.

Haydi testi çöz ve senin yolun neymiş öğren!

1. Haydi başlayalım! Diyelim ki ilk defa bir mekana girdin. Dikkatini çeken ilk şey ne olur?

2. Yakın arkadaşlarına seni en iyi tanımlayan sıfatı sorsak alacağımız en popüler cevap hangisi olur?

3. Peki sen bu özelliklerinden hangisi ile tanınmayı tercih edersin?

4. Hangisi senin için muhteşem bir Cumartesi aktivitesi olabilir?

5. İleride hangisi olmak istersin?

6. Sence bir insan ne için çalışmalı?

7. Hangi ev senin tarzını yansıtıyor?

8. Son olarak, sence hayallerin bir sınırı var mıdır?

Aklın yolu çok, senin yolun: Sanat!

Aklın yolu çok, senin yolun: Sanat!

Senin ruhunda o kolay kolay bulunmayan yaratıcı bir taraf var. Ne iş yaparsan yap her şeye farklı bir pencereden bakabiliyorsun. Çünkü sana göre bir şey eğer özgünse gerçektir. Aklın yolu bir deseler de senin sanatçı ruhun için aklın sonsuz yolu var. Hem her şey akılla açıklanmak zorunda değil. Bunu ancak senin gibi yolu sanat olanlar anlayabilir. 

Sen hayal kurmaya, yaratmaya ve üretmeye devam et!

Akbank olarak senin hayallerine inanıyor, gençlerle birlikte yürüttüğümüz sayısız projeyle sanat yolculuğunu destekliyoruz. Yolu sanattan geçen yüzlerce gençle birlikte hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan seni de Akbank Sanat’a bekliyoruz.

Çünkü gelecek gençlerle gelecek, biliyoruz.

Aklın yolu çok, senin yolun: Girişim!

Aklın yolu çok, senin yolun: Girişim!

Girişimci bir ruhun var; yerinde duramayan ve yeni fikirlere her zaman açık olan birisin. Bu fikirleri inovatif düşüncelerle harmanlayarak bize yeniden sunabilecek bir yapın olduğu için senin yolun girişim. Üretme isteğin günden güne daha da artıyor, çünkü üretilebilecek şeylerin bir sınırı yok.

Sen üretmeye ve yeni fikirlere her zaman açık olmaya devam et.

Akbank olarak senin hayallerine inanıyor, gençlerle birlikte yürüttüğümüz sayısız projeyle girişim süreçlerini destekliyoruz. Yolu girişimden geçen yüzlerce gençle birlikte hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan seni de Akbank Lab'e bekliyoruz.

Çünkü gelecek gençlerle gelecek, biliyoruz.

Aklın yolu çok, senin yolun: Eğitim!

Aklın yolu çok, senin yolun: Eğitim!

Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurabilen ve her zaman öğrenme isteği ile hareket eden birisin. Senin için öğrenmenin sınırları yoktur, yeni bilgiler edindikçe kendini biraz daha ilerisini merak ederken bulabiliyorsun. Okumak ve okurken öğrenmek senin doğanda var.

Sen merak etmeye ve öğrenme isteğini diri tutmaya devam et.

Akbank olarak senin hayallerine inanıyor, gençlerle birlikte yürüttüğümüz sayısız projeyle sanat yolculuğunu destekliyoruz. Yolu eğitimden geçen yüzlerce gençle birlikte hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan seni de Akbank Gençlik Akademisi'ne bekliyoruz.

Çünkü gelecek gençlerle gelecek, biliyoruz.

Aklın yolu bir, senin yolun: İyilik!

Aklın yolu bir, senin yolun: İyilik!

Dünyanın çok daha iyi bir yer olmasını istiyorsun sen. Toprağa ve doğaya saygılı şehirler, yeşile ve maviye tutkulu nesiller istiyorsun. İnsanların, hayvanların, bitkilerin yani yeryüzündeki bütün canlıların bu gezegende daha uzuuun yıllar yaşamasını arzuluyorsun. Bunun için de elinden geleni yapmaya hazırsın.

Akbank olarak senin hayallerine inanıyor, gençlerle birlikte yürüttüğümüz sayısız projeyle iyilikle atılan adımları destekliyoruz. Yolu iyilikten geçen yüzlerce gençle birlikte hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan seni de Akbank Şehrin İyi Hali'ne bekliyoruz.

Çünkü gelecek gençlerle gelecek, biliyoruz.