Görüş Bildir
Haberler
Airbnb, Köpek Balığı Manzaralı Odada Çift Kişilik Bir Gece Geçirme İmkânı Sunuyor

Airbnb, Köpek Balığı Manzaralı Odada Çift Kişilik Bir Gece Geçirme İmkânı Sunuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en ünlü konaklama hizmeti olan Airbnb, çevresinde 35 köpek balığı bulunan bir su altı yatağında konaklama imkânı sunuyor.

Paris’teki herkesçe bilinen Aquarium De Paris’te verilen bu hizmet sıradışı bir şekilde ücretsiz. 11, 12 ya da 13 Nisan’da yararlanılabilecek bu ilginç odada kalmak için yapılması gereken tek şey düzenlenen yarışmayı kazanmak. Yarışmacıların 3 Nisan’a kadar, keskin dişli hayvanlar arasında uyumayı neden hak ettiklerini açıklayan ve onları tanımlayan 50 ile 550 kelimelik bir makaleyi göndermeleri gerekiyor.

Köpekbalıkları tarafından 360 derece çevrili olan bu dairesel oda, 3 milyon litre suyun içinde ve suyun 10 metre altında bulunuyor ve evin kendine has bazı kurallarına dikkat edilmesi gerekiyor. Örneğin köpek balıkları ile selfie çekilmesi yasak çünkü bu canlılar ışığa karşı çok hassaslar. Ayrıca asla suya girerek yüzmemeniz gerekiyor.

Yarışma, Sudan, Suriye ve Güney Kore hariç dünyadaki herkese açık olmakla birlikte katılmak için 18 yaş sınırı bulunuyor. Buna ek olarak odanın çıkışında tırmanmanız gereken bir merdiven olduğu için fiziksel durumunuzun yerinde olması gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın