Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan O Sözlere Yanıt Verdi: 'Gereğini Yaptım, Yapacağım'

Ahmet Hakan O Sözlere Yanıt Verdi: 'Gereğini Yaptım, Yapacağım'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, canlı yayında Abdulkadir Selvi'ye yönelik, 'Vallahi Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor' sözleri gündem olmuştu. Ahmet Hakan gelen eleştirilere yanıt verdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tepkilere neden olmuştu

Tepkilere neden olmuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Eylül Çarşamba akşamı CNN Türk ve Kanal D ortak yayınına Ahmet Hakan, Hande Fırat, Zafer Şahin ve Abdulkadir Selvi’nin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdülkadir Selvi'nin 'Şehir hastaneleri konusunda muhalefetin sesi biraz kesildi. Nasıl karşılıyorsunuz?' sorusuna 'Vallahi Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor'  yanıtını verdi. 

Erdoğan'ın bu ifadeleri 'gazetecilere talimat verdiği' yönünde eleştirilere neden oldu.

"Muhalefete yönelik eleştirilerim yapıcı"

"Muhalefete yönelik eleştirilerim yapıcı"

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugün köşesinde gelen eleştirilere yanıt verdi. Hakan 'Hep gereğini yaptım, yaparım, yapacağım' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı: 

'Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Kanal D / CNN Türk ortak yayınında yaptığımız söyleşide... Konu bir ara muhalefete geldi. Muhalefet konusunda ısrarlı sorular sorulunca...Erdoğan, gülerek ve şaka yaptığını belli ederek... 'Ahmet Bey, o konuda yazılarıyla gereğini yapıyor' türü bir cümle kurdu. Bir şakanın bu kadar büyütüleceğini, üzerinde tepinileceğini, dallandırılıp budaklandırılacağını düşünmediğim için... Program sırasında konuyla ilgili bir şey deme gereğini duymadım. Ama ekran başına oturup açık kovalayan düşmanımız çok Allah’a şükür. Baktım gördüm ki onlar durmamışlar. Tepinmişler Allah tepinmişler. Küfürler, hakaretler, iftiralar falan.

Yazdıklarım ortadadır. Ben hiçbir zaman, bir iktidar partisi temsilcisi gibi davranarak kıyasıya bir muhalefet eleştirisinin içine girmedim. Muhalefete yönelik eleştirilerim, çoğunlukla yapıcı eleştirilerdir. Bu arada şunu da söylemeliyim: Yazı hayatıma başladığım ilk günden bugüne kadar... İnanmadığım tek bir harfi bile yazmadım. Ben hep vicdanımın gereğini yaptım, yaparım, yapıyorum, yapacağım. Vicdanımın gereğine dayanarak yazdıklarımın kimin işine yaradığını zerre kadar umursamadım, umursamıyorum, umursamayacağım.' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
79
62
7
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Ahmet Hakan'dan sonrasını okumadım. .

ersin demir

😂😂

swedishchef

cok guzel cok guzel. Yazin boyle, yarın öbür gün lazim olacak.

yengegeldikmi

Malumun ilanı diyeceğim, ne desek boş. Ülkede işini hakkıyla yapan kaldı mı ki? Her kurum acınacak halde. Bilgi akışı, adalet, sosyal yardım hep sosyal medya... Devamını Gör