Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan EPDK'ya Seslendi: 'Halktan Aldıklarını da İade Etsinler'

Ahmet Hakan EPDK'ya Seslendi: 'Halktan Aldıklarını da İade Etsinler'

Gazeteci Ahmet Hakan, elektrik faturalarıyla ilgili olarak Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'a seslenerek, 'Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında elektrik şirketlerinin temsil, ağırlama ve seyahat gibi giderlerinin vatandaşın faturasına eklenmesi yönündeki karardan vazgeçilmesinin ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'a seslendi.

'Ahali, adamların temsillerinin ve ağırlamalarının parasını ödüyormuş'

'Ahali, adamların temsillerinin ve ağırlamalarının parasını ödüyormuş'

Hakan yazısında, 'Elektrik dağıtım şirketleri, uzun bir süredir temsil ve ağırlama giderlerini faturalara yansıtıyormuş.Yani ahali, adamların temsillerinin ve ağırlamalarının parasını ödüyormuş. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz, işte bu uygulamaya son verildiğini duyurmuş' ifadelerine yer verdi.

'İade edilsin'

'İade edilsin'

Alınan bu kararın yetmediğini söyleyen Hakan şöyle devam etti:

'Bundan böyle faturalara bu tür giderler yansıtılamayacakmış. Yetmez. Bu zamana kadar bu kapsamda halktan aldıklarını da iade etsinler.'

Geçtiğimiz günlerde elektrik dağıtım şirketlerinin temsil ve seyahat gibi giderlerinin halka yansıtılacağı açıklanmıştı👇

Gelen tepkilerin ardından bu karardan vazgeçilmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
12
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can Erdinç

Muhalefetin güçlendiği belli oluyor. Rüzgarların yer değiştirdiği hissedilmeye başlandı. "ahali" yerine "halk" demeyi de öğrenecekler yavaş yavaş.

Pasif Kullanıcı

Biri gidip bir baksın.Noldu Ahmet Hakan'a acaba? Gazeten okunmuyor ,CNNTüp'ün izlenmiyor diye biraz insan olmaya mı karar verdin ?