Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'dan 'Clubhouse' Yorumu: 'Resmen Leş Bir Pislik Yuvası Haline Dönüşmüş Durumda'

Ahmet Hakan'dan 'Clubhouse' Yorumu: 'Resmen Leş Bir Pislik Yuvası Haline Dönüşmüş Durumda'

Batuhan
11.02.2021 - 08:57

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Clubhouse uygulamasına yönelik olarak, 'Resmen leş bir pislik yuvası haline dönüşmüş durumda' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet Gazetesi genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında son dönemde popülerleşen sosyal medya uygulaması Clubhouse'a değindi.

"Girmemle çıkmam bir oldu"

"Girmemle çıkmam bir oldu"

Uygulamayı eleştiren Hakan, 'Dedikodu orada... İftira orada... Özel hayata saldırı orada... Ağza geleni söyleme orada... Haysiyet cellatlığı orada... Çirkin gıybet orada... İsim vererek aşağılık yalanlar uydurma orada... 'Clubhouse' denilen bu yer, resmen leş bir pislik yuvası haline dönüşmüş durumda. İşte tam da bu yüzden... Girmemle çıkmam bir oldu' ifadelerini kullandı.

"Bir ilahiyat dekanına yakışıyor mu böyle bir tehdit dili?"

"Bir ilahiyat dekanına yakışıyor mu böyle bir tehdit dili?"

Hakan ayrıca, Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Kılıç'ın Boğaziçi eylemleriyle ilgili kullandığı ifadelere de tepki gösterdi. 'Bu adamın yaptığı bu açıklamada, halkı kin ve nefrete sürükleme suçu işlenmiş olmuyor mu?' diyen Hakan şunları söyledi:

'Bu nedir Allah aşkına? Boğaziçi gerilimi bitmesin diye mi yapılıyor bu tür provokasyonlar? Bir ilahiyat dekanına yakışıyor mu böyle bir tehdit dili? Böyle bir adamın yönettiği ilahiyattan sevgi dili nasıl çıkacak? 'İşi bitiririz' derken ne demek istiyor bu dekan? Kesecek mi? Öldürecek mi? Katliam mı yapacak? Buradan YÖK’e soruyorum Bu adam, Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı unvanını kullanmaya devam edecek mi? Buradan savcılara soruyorum. Bu adamın yaptığı bu açıklamada, halkı kin ve nefrete sürükleme suçu işlenmiş olmuyor mu?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Tarifi okuyunca Reis'i betimliyor zannettim.... ...... Ne çok ortak noktaları varmış.... ..... 🤪😡🤪

hazal güçlü

Zaten dedikodu yeri bildiğimiz.Eğer yabancıların olduğu bir gruba katılırsanız gündem falan konuşuyorlar ama Türkler her zamanki modunda ;)

Laplace's Demon

İnsanların toplanıp fikir paylaştıkları ortamlardan bir iktidar yalakasının haz etmesi beklenemezdi. Twitter Mwitter kafası bunlar. İnsanların bir araya geli... Devamını Gör