Görüş Bildir
Haberler
Ağrı Valisi: 'Leyla'da Darp ve İstismar Yok, Açlıktan Yaşamını Yitirmiş'

etiket Ağrı Valisi: 'Leyla'da Darp ve İstismar Yok, Açlıktan Yaşamını Yitirmiş'

Batuhan
03.07.2018 - 10:24 Son Güncelleme: 03.07.2018 - 16:59

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Leyla Aydemir ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmadaki çok önemli bilgileri paylaştı. Vali Elban, Leyla'nın açlık nedeniyle öldüğünü, darp izi olmadığını, herhangi bir istismar emaresinin bulunmadığını söyledi. Vali Elban ayrıca Leyla'nın kaçırıldığını belirtti.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

'Bazı ipuçlarımız var'

'Bazı ipuçlarımız var'

Gazetecilerin gözaltıyla ilgili sorusuna Vali Elban, 'Var, bazı ipuçlarımız da var. Çalışmalar devam ediyor, savcılık olayın üzerinde çok yoğun bir değerlendirmesi var.' yanıtını verdi.

Gözaltı sayısıyla ilgili açıklama yapmayan Vali Elban, 'Leyla kaçırıldı mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' yanıtını verdi.

"Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil"

"Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil"

Vali Elban ayrıca 'Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış. Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması. Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil. O süre zarfında vahşi hayvan yaralaması da söz konusu değil.' açıklamasında bulundu.

Son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

Leyla'nın bir süre Ağrı Devlet Hastanesi morgunda tutulan cenazesi, sabah saatlerinde buradan alınıp Ağrı Belediyesi cenaze nakil aracına konularak Bezirhane köyüne götürüldü.

Leyla'nın cenazesi, köydeki Ranuna Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında defnedildi.

18 gündür kayıp olan Leyla'nın acı haberi dün gelmişti

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

Leyla bizlere hakkını helal etme güzel gözlü melek, bizler neredeyse tecavüze uğramadan ölümüne sevinecek hale gelmişiz. :(

selaminko

çocuğa tecavüz etmemişler oh dedim. işte ülkemizin durumu bu. sevindiğimiz şeye bak. ah be küçük kuzum meleklerin yanında mutlusundur inşallah.

Nienna Lossehelin

İlk başta didik didik aranan yerde çocuk bulunamıyor, 18 gün sonra ne hikmetse didik didik aranan yerde cesedi bulunuyor. AFAD ekibi bulunduğu sırada yüzünde... Devamını Gör