Görüş Bildir
Haberler
"Adaylığımı Allah İstedi" Diyen Adaya Sadece 95 İmza Verildi

"Adaylığımı Allah İstedi" Diyen Adaya Sadece 95 İmza Verildi

Emre Ordu
25.03.2023 - 16:14 Son Güncelleme: 25.03.2023 - 18:06

Cumhurbaşkanı adayı olmasının kendisine Allah tarafından bildirildiğini öne süren Davut Turan, dört günde sadece 95 imza toplayabildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuruda bulunanların imza toplama işlemi dördüncü günde sürüyor. Henüz adaylardan hiçbiri aday olmak için gerekli olan 100 bin imzaya ulaşamadı. 

Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla gündem olan Davut Turan imza listesinin son sırasında yer alıyor. Turan için bugün sabah saatleriyle itibariyle sadece 95 imza verildi.

Turan, 10Haber'e yaptığı açıklamada aday olmasının Allah tarafından kendisine bildirildiğini öne sürmüş, '19 Mayıs 2021'de rabbim bana bildirdi, ben Allah'ın elçisiyim' ifadelerini kullanmıştı.

"Dünya başkanı olacağım"

Davut Turan sosyal medyada da ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Turan, 'dünya başkanı' olacağını söylemişti. Turan, aynı anda hem Türkiye Cumhurbaşkanı hem 'dünya başkanı' olacağını ve ülkeleri eyalet sistemindeki gibi yöneticiğini anlatmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
6
5
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kendini mehdi zanneden bir vatandaş daha, ne diyelim Allah hidayet versin

Verin işte oyunuzu bu adama, zaten veriyorsunuz bir değişiğine ---https://onedio.com/haber/erdogan-sevgisinin-costugu-9-fantastik-aciklama-412975

ömer

Ahhaha olm siyasette dini kullanmak derken öle değil lan o 😅😅😅

biri

şaka maka herif 95 kişilik cemaat kurmuş amk :D