Görüş Bildir
Haberler
Acaba Aynalar Senin İçin Ne Diyor?

Acaba Aynalar Senin İçin Ne Diyor?

“Aynalar yalan söylemez.” diye boşa dememişler! Bakalım senin için ne diyorlar?

1. Doğduğunda hemşirenin ilk sözü ne olmuş?

2. Aynaya baktığında kendine en çok söylediğin şey ne oluyor?

3. En çok hangi halini beğeniyorsun?

4. Hangi kokular seni başka diyarlara götürür?

5. Hepsi önemli elbette ama senin için en önemlisi hangisi?

6. Saç dediğin nasıl olmalı sence?

7. Kişisel bakım ürünlerini yanından ayıramayanlaştıramadıklarımızdan mısın?

8. Başına geldiğinde senin için adeta bir doğal afet olan şey hangisi?

Bu işi iyi biliyorsun!

Aynalar diyor ki; Modanın sıkı takipçisi, adeta güzellik elçisisin! Makyaj trendlerini uygulamaya bayılıyor fakat her şeyde illa ki uyum arıyorsun. Bakımsız ve sönük saçlara asla tahammül edemiyorsun. Yıllardır kullandığın çiçek kokusunu hiç değiştirmediğin de gözümden kaçmıyor bu arada. Hani gıcır gıcır derler ya, işte hep öylesin. Benden başka kimse seni ev haliyle kolay kolay göremiyor ama bil ki sen her anı güzelleştiriyorsun! 

Özensizlik hayatı yaşamayı bilmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin

Bir doğa harikasıyla karşı karşıyayız!

Aynalar diyor ki; Deniz, orman, güneş adeta senin için var! Güzelliğini doğadan aldığını söylemek mümkün. Ağır kokulardan değil hafif esintilerden hoşlanırsın. Abartılı makyajlar, simler, allar pullar sana göre değil. Yepyeni trendlerden de özellikle kaçarsın çünkü herkes gibi olmayı değil, kendin olmayı seçersin. Saçındaki beyazlar ya da yüzündeki çizgiler seni üzmez, yılların izlerini taşımayı seversin. Saçların rüzgarda dağılırken sen saçlarını değil, rüzgarı hissedenlerdensin. 

Yapmacık görünümler kendini olduğu gibi sevmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin

Adeta yıllara meydan okuyorsun!

Aynalar diyor ki; Sen bu gidişle asla yaşlanmazsın! Aloe vera, keratin, peeling… Hepsi senin için! Seni bir kere makyajınla uyurken görmedim. Simetri ve uyum senin için çok önemlidir. Ojenin minicik bir yeri bozulsa 10 parmağını da siler yenisini sürersin. Saçına bir tel beyaz düşse eminim sana en yakışan rengi seçer, beyazlarını ustalıkla kapatırsın. Bu güzel gülüşün ve gençlik enerjinle sen hep en iyisin!

Kararsızlık ne istediğini bilmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin

Yakışıklılığın kitabını mı yazdın mübarek!

Aynalar diyor ki; Her gün ayrı çatlatıyorsun beni! Öyle ki kokunla iz bırakıyor, bakışlarınla büyülüyorsun herkesi ama dikkat etmeni tavsiye ediyorum çünkü günde 3 saatini benim karşımda hazırlanarak geçiriyorsun. Yine de hakkını vermeli, hep jilet gibisin, estetikten anlarsın. Hatta sırf bu yüzden pek çok kadın sana imrenerek bakıyor biliyor musun?

Bakımsızlık hayatı yaşamayı bilmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin!

Bir doğa harikasıyla karşı karşıyayız!

Aynalar diyor ki; Doğalında yakışıklısın, yakışıklılığını doğayla taçlandırırsın. Deniz kokuları, doğal sabunlar, sütlü ürünler… Hepsi adeta senin için! Bu kadar doğalken kendini kimselerle kıyaslamazsın. Jojobayla barışık parabene küssün. Rüzgarın saçlarınla oynamasına aldırış etmezsin çünkü sen doğayı hissetmeyi iyi bilirsin. Trendleri takip etmez, kendi modanı yaratırsın. Giyimin standart gibi görünse de sen aslında hep tarzsın! 

Yapmacık görünümler kendini olduğu gibi sevmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin

Adeta yıllara meydan okuyorsun!

Aynalar diyor ki; Bu gençlik enerjisi ve bu bakımlılıkla sen asla yaşlanmazsın! Peelingini ihmal etmez, nemlendiricisiz yaşayamaz, anti-ageing’lerin kitabını yazarsın. Her sabah karşımda en az 1 saat vaktini harcar, yaşına inat görünümünle kıskandırırsın! Neyse ki kendinin çok farkındasın ve sana imrenen bakışlar atanlara kulak asmazsın. Sana neyin iyi geleceğini çok iyi bilirsin.

Kararsızlık ne istediğini bilmeyenler için

Ama burası sadece #Seninİçin

Ama burası sadece #Seniniçin!

Ama burası sadece #Seniniçin!

Detaylar burada!