Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satışa Sunulan Xiaomi Akıllı Saat Mi Watch Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satışa Sunulan Xiaomi Akıllı Saat Mi Watch Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
11.09.2023 - 13:56

7 Eylül 2023 A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Xiaomi Akıllı Saat modeli, özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 Aldın Aldın katalog listeleri yayınlandı. 7 Eylül Aldın Aldın kataloğunda satışa çıkan Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 11.09.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

7 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Akıllı Saat modeli, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Akıllı Saat modeli, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Piyasaya göre uygun fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

1,39 inç 326 ppi yüksek çözünürlüklü ekranıyla öne çıkan Mi Watch, her zaman açık ekran özelliği sayesinde doğrudan güneş altında bile tüm gün boyunca saati gösterebiliyor.

1,39 inç 326 ppi yüksek çözünürlüklü ekranıyla öne çıkan Mi Watch, her zaman açık ekran özelliği sayesinde doğrudan güneş altında bile tüm gün boyunca saati gösterebiliyor.

Gelen aramaları, bildirimleri, fitness verilerini ve diğer bildirimlerinizi net bir şekilde görüntülemenizi sağlıyor.

İnce ve hafif bir tasarıma sahip olmasıyla dikkat çeken bu model özel olarak üretilmiş yeni çerçevesi sayesinde 32 gram ağırlığıyla bir ruj kadar hafif olduğu belirtiliyor.

Dört moda sahip yüksek performanslı GPS yongası hareketlerinizi doğru bir şekilde kaydediyor.

Dört moda sahip yüksek performanslı GPS yongası hareketlerinizi doğru bir şekilde kaydediyor.

Dört ana konumlandırma olan GPS, GLONASS, Galileo ve BDS sisteminin sunduğu senkronize konumlandırmayı destekliyor. Böylece hareket ve mesafe ölçümlerinde doğruluğu artırarak, daha doğru fitness verileri elde etmenizi sağlar.

Daha fazla seçim olanağı sunan 117 egzersiz moduyla verimli bir egzersiz deneyimi sunuyor.

Daha fazla seçim olanağı sunan 117 egzersiz moduyla verimli bir egzersiz deneyimi sunuyor.

Triatlon ve yüzme gibi 17 farklı profesyonel egzersiz moduna ek olarak, 100'den fazla genişletilmiş egzersiz modunu da destekleyen Mi Watch, Firstbeat algoritması sayesinde, kalp atış hızınızdan yakılan kalori miktarına, hızınızdan daha pek çok veriye kadar 30'dan fazla kritik veriyi hassas bir şekilde takip edip analiz ediyor.

Siz egzersiz yapmaya başladığınızda otomatik olarak egzersizinizi algılıyor, ara verdiğinizde duraklıyor ve tekrar başladığınızda sizle tekrar başlayarak tüm hareketlerinizin kaydedilmesini sağlıyor.

 Duşta ve havuzda kullanabilmenizi sağlayan 5 ATM suya dayanıklılık özelliği de mevcut.

Kandaki oksijen seviyesini ölçme özelliğiyle dilediğiniz zaman sağlık durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

Kandaki oksijen seviyesini ölçme özelliğiyle dilediğiniz zaman sağlık durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

24 saat gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme ve dinlenme halinde kalp atış hızı kaydını 30 güne kadar sürekli olarak kaydediyor. Aynı zamanda uyku izleme, yaşamsal belirti izleme, stres izleme, nefes egzersizleri gibi özellikleri sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tipik kullanım modunda 16 günlük ultra uzun pil ömrüyle sizi asla yarı yolda bırakmıyor.

Tipik kullanım modunda 16 günlük ultra uzun pil ömrüyle sizi asla yarı yolda bırakmıyor.

22 gün uzun pil ömrü modu, GPS ve spor için kullanıldığında 50 saatlik pil ömrü sunuyor. Yani 20 maraton boyunca, ara vermeden yanınızda size eşlik edebiliyor.

Teknik Özellikleri:

Teknik Özellikleri:
  • Sensörler: Kalp atışı hızı sensörü, hızlanma sensörü, jiroskop, jeomanyetik sensör, hava basıncı sensörü, ortam ışığı sensörü

  • Boyutlar: 45,9 × 53,35 × 11,8 mm (kayış ve çıkıntılar hariç)

  • Uydu konumlandırma sistemleri: GPS, GLONASS, Galileo, BDS

  • Çerçeve: Fiberglasla güçlendirilmiş poliamit

  • Pil kapasitesi: 420 mAh

  • Ekran: 1,39 inç AMOLED ekran

  • Suya dayanıklılık derecesi: 5 ATM

  • Çözünürlük: 454×454

  • Çalışma sıcaklığı: -10°C ila 45°C

  • Kayış: TPU

  • Desteklenen sistemler: Android 6.0 ve iOS 12 ve sonraki sürümleri

  • Ayarlanabilir uzunluk: 130-220 mm

  • Rahatsız Etmeme Modu

  • Gelen arama uyarıları, gelen aramaları sessize alma, mesaj uyarıları, etkinlik anımsatıcıları, yüksek kalp atış hızı uyarıları, egzersiz anımsatıcıları, Bluetooth bağlantı kopukluğu uyarıları

  • Bilekte takılı değilken etkinleşen parola koruması

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat ile ilgili görüşleri:

Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat ile ilgili görüşleri:
  • Saat gerçekten kaliteli, bunu kutusunu açtığınız ilk anda hissediyorsunuz. Bence ürün, tanıtımında kullanılan resimlerden kat be kat güzel. Xiaomi'nin reklamcısının acilen değişmesi lazım çünkü saat satışa sunulan resimlerde çocuk saati gibi görünüyor. Ama asla öyle değil, kayışı ve gövdesi harika. Saatin geçişlerdeki akıcılığı fazlasıyla tatminkar ve ekranın netliği ben amoledim diye bağırıyor resmen. Benim ilk izlenimlerim bu şekilde, alacak olan herkes güle güle kullansın.

  • Xiaomi değil de Apple yapsaydı aynı saati 4 katına satardı. Öncelikle aldığım için çok mutluyum ve herkese tavsiye ediyorum. Saat bilekte çok güzel duruyor ve kaliteli hissettiriyor. Hiçbir şekilde bilekte iz ve sıkma yapmıyor. Saatin içeriğine gelince de, işinize yaracak birçok önemli özellikleri içinde barındırıyor. Kalp atış hızı, spor seçenekleri, hava durumu (günlük ve haftalık şekilde), alarm, flash, adımsayar, kalori hesabı vs daha sayamadığım onlarca işlevli özellikleri içinde barındırıyor. Ayrıca çok fazla tema seçeneği var. Xiaomi Wear uygulamasından bunları ekleyip silebiliyorsunuz ve çoğu da güzel, temadan sıkılma gibi bir sorunuz olmaz. Xiaomi Wear uygulaması da güncelleniyor sürekli yeni temalar vesaire getiriliyor ve saate güncellemesi çok rahat bir şekilde bu uygulamadan yapılabiliyor. Bu saatin yanında bir de Xiaomi kablosuz kulaklık alırsanız tadından yenmez. Saatle kulaklık çok iyi senkronize oluyor. İstediğiniz şekilde ses artırıp azaltabiliyorsunuz ya da şarkıyı değiştirip durdurabiliyorsunuz. Arama özelliği yok ve olmasına hiç gerek yok arkadaşlar. Arama özelliği olan saatlerde bile kullanıcılar çok kısa bir süre saatten arama yapıyorlar. Sonra onlar da yorulup vazgeçiyorlar, açıkçası uğraşmıyorlar. Daha fazla para vermeyin diğer akıllı saatlere, gereksiz. Saatin kordonu çok rahat bir şekilde çıkabiliyor ve kordonlar çok ucuza online alışveriş sitelerinde satılıyor. Değiştirip kullanırsınız sıkılmamak için. Şimdiden alanlara hayırlı olsun. Ha bu arada şarjı da çok iyi gidiyor. :)

  • Apple kullanıcısıyım fakat sadece saat olması ve şık olması amacıyla aldım ve gerçekten Apple Watch'tan daha şık. Ekran büyük ve amoled ekran olması ayrı bir güzellik. Şarjı saça savura kullanmazsanız minimum 10 gün gidiyor. Mesela otomatik parlaklıkta tüm bildirimler açık olarak kullanıyorum. Ekran sürekli açık modu şarjı etkiliyor ya da ekranı çok açarsanız etkiliyor baya. Etkilemesi çöyle bir şey: 10 gün gitmez. Daha tasarruflu kullanayım derseniz 15 günü görür bu saat. Tüm bildirimler gelmiyor bende, belki ben ayarlayamadım ama WhatsApp gelmiyor şu anda. Kalite hissiyatı çok çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Uygulamasında baya bir kadran modeli var ve güncelleniyor. Gelen aramayı reddetme ve sessize alma var. Titreşim ile bildirimler alıyorsunuz, ses yok ve titreşim ciddi güçlü, biraz fazla ses yapıyor ama zararı yok. Hepsiburada satıcıydı, güvendiğim için kendi mağazasından daha ucuza aldım.

  • Araştırmalar sonucu Watch gt2e ve Mi Watch arasında kalmıştım. Tasarımını daha çok beğendiğim için Mi Watch'ta karar kıldım. Saat elime ulaştıktan sonra kesinlikle doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Tasarımı, ekran kalitesi, özellikleri ve uygulama üzerinden erişim ve ayarlar beni fazlasıyla tatmin etti. Eğer yuvarlak tasarım seviyorsanız ve sesli görüşme özelliği aramıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsınız. Cuma günü kargoya verildi, pazartesi elime ulaştı. Teşekkür ederim.

Aradığınız akıllı saatin Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat olduğuna karar verdiyseniz, dilerseniz Amazon güvencesiyle buradanHepsiburada güvencesiyle de buradan alabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
4
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın