Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satışa Sunulan Bluetooth Kulaklık Xiaomi Redmi Buds 3 Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satışa Sunulan Bluetooth Kulaklık Xiaomi Redmi Buds 3 Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
22.09.2023 - 16:36 Son Güncelleme: 22.09.2023 - 16:55

21 Eylül 2023 A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Xiaomi Bluetooth Kulaklık Redmi Buds 3, özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 Aldın Aldın katalog listeleri yayınlandı. 21 Eylül Aldın Aldın kataloğunda satışa çıkan Xiaomi Redmi Buds 3 modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 22.09.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

21 Eylül 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Bluetooth Kulaklık, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Bluetooth Kulaklık, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Piyasaya göre uygun fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Redmi Buds 3 çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Yarı kulak içi tasarımı ile öne çıkan Redmi Buds 3, her biri sadece 4,5 gram ağırlığında olan kulaklıklara sahip.

Yarı kulak içi tasarımı ile öne çıkan Redmi Buds 3, her biri sadece 4,5 gram ağırlığında olan kulaklıklara sahip.

Kulağınızın kıvrımlarına sıkıca oturarak rahatsızlık hissetmeden saatlerce müzik dinleyebilmenizi sağlıyor. 

Qualcomm QCC3040 Bluetooth yonga setiyle yeni Bluetooth 5.2 teknolojisini sunan Redmi Buds 3, benzersiz bir dinleme deneyimi sunarak, daha hızlı ve kararlı ses aktarım performansı sunuyor.

Sahip olduğu 12 mm dinamik sürücüsü daha fazla doğal ses ayrıntısı için yüksek çözünürlüklü ses kalitesi performansı sağlıyor.

Sade ve şık tasarımının yanı sıra, parlak yüzeyi sayesinde kolayca temizlenebilen parlak kutusuyla, rahatlığınız göz önünde bulundurularak tasarlanmış kompakt bir şarj kutusuna sahip.

Sade ve şık tasarımının yanı sıra, parlak yüzeyi sayesinde kolayca temizlenebilen parlak kutusuyla, rahatlığınız göz önünde bulundurularak tasarlanmış kompakt bir şarj kutusuna sahip.

Redmi Buds 3, sesli aramalarınızda size üstün bir deneyim sunan yüksek hassasiyetli çift mikrofonu ve Qualcomm® cVc™ Yankı Önleme ve Gürültü Engelleme Teknolojisi sayesinde, ortam gürültüsünü dinamik bir şekilde azaltıyor ve yankıları etkin bir biçimde minimize ediyor. 

Bu özellikler, sesli aramalarınızda net ve berrak bir konuşma deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

Toz ve suya karşı IP54 seviyesinde dayanıklılığa sahip olan Redmi Buds 3, spordayken ya da yağmurlu havalarda da rahatlıkla kullanım imkanı sunuyor.

300 fazla parça dinlemek için 20 saatlik ekstra uzun pil ömrü sunuyor.

300 fazla parça dinlemek için 20 saatlik ekstra uzun pil ömrü sunuyor.

Tek bir şarjla 5 saate kadar olan pil süresi, şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar çıkıyor. Dilerseniz 10 dakikalık hızlı şarj özelliğini kullanarak 1,5 saate kadar da kulaklıklarınızı kullanabiliyorsunuz.

Dokunmatik kontrol özelliğine gelecek olursak, müzik ve sesli aramalar arasında kolayca geçiş yapabilmeniz için kulaklıkların arka kısmına dokunmanız yeterli oluyor. Kulaklıkları çıkardığınızda da akıllı algılama özelliği sayesinde müziği duraklatıyor

Kulaklıklarınızı hızlı bir şekilde eşleştirmek için, şarj kutusunu telefonunuzun hemen yanına getirip açmanız yeterli!

Kulaklıklarınızı hızlı bir şekilde eşleştirmek için, şarj kutusunu telefonunuzun hemen yanına getirip açmanız yeterli!

Telefonunuzun ekranındaki açılır pencereye dokunmanız, bu işlemi tamamlamanız için yeterli oluyor. Bu sayede, hem kulaklıklarınızın hem de şarj kutusunun pil seviyelerini kolaylıkla ve anında gözlemleyebilirsiniz. 

Teknik Özellikleri:

  • Kulaklık boyutları : 40,7 x 16,9 x 18,7 mm

  • İletişim aralığı : 10 m (engelsiz açık alan)

  • Pil kapasitesi : 35 mAh (tek kulaklık)

  • Giriş parametreleri: 5 V ⎓ 70 mA

  • Pil tipi : Lityum iyon polimer pil

  • Kablosuz bağlantı: Bluetooth 5.2

  • Tek bir şarjla 5 saate kadar pil ömrü

  • Dokunmatik kontrol

  • Toz ve suya karşı IP54 seviyesinde dayanıklılık

  • Şarj kutusu boyutları : 49,6 x 49,6 x 24,4 mm

  • Pil kapasitesi : 310 mAh (şarj kutusu) 

  • Giriş parametreleri: 5 V ⎓ 500 mA

  • Çıkış parametreleri: 5 V ⎓ 150 mA

  • Şarj bağlantı noktası : Type-C

  • Pil tipi: Lityum iyon polimer pil

  • Şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar kullanım

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık ile ilgili görüşleri:

Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların Xiaomi Redmi Buds 3 Bluetooth Kulaklık ile ilgili görüşleri:
  • Xiaomi markasını tavsiye üzerine aldım ve açıkçası konuşmak gerekirse telefon, saat ve kulaklık ile birlikte Çin markası diye ön yargıyla aldım. Kulaklığı alırken yorumları iyice okudum ancak ürünü kullandıktan sonra fark ettim ki yorum yapanların çoğu gerçekten araştırmadan ve bilgisizce yorum yapmışlar. Öncelikle yorumlardaki yanlışları düzelterek başlayacak olursak. Birisi demiş ki, ses kısıp/açma özelliği yok. Bir tuş koymak bu kadar mı zor demiş. Ürün üzerinde dokunmatik hassasiyeti var. Bluetooth ayarları üzerinden sol ve sağ kulaklığa farklı hareketler atayabiliyorsunuz arkadaşlar. Ses açıp kısma, çift dokunmayla telefon cevaplama, uzun basınca şarkıyı başlatıp durdurma, üç kere basınca bir sonraki/ önceki şarkıya geçme ya da sesli asistana bağlanma gibi birçok güzel işlevi var. Bu konuda benden tam puan aldı. Diğer bir husus ise bu kulaklık bir spor kulaklığı değil. Yani son ses müzik açayım, terli terli kulağımda dinleyeyim diyorsanız bu kulaklık size göre değil. Narin ve nazik olmalısınız. Malzemesi güzel olsa bile üzerinde bulunan dokunmatik özelliği ve sensörler çabuk zarar görebilir diye düşünüyorum. Kulaklıkların çabuk bozulmasını istemiyorsanız eğer %100 seste dinlememelisiniz. Özellikle bu tür küçük ve şarjlı kulaklıklarda fazla zorlama çabuk bozabiliyor. Ben genelde %30-40 civarlarında dinlerim ve uzun soluklu kullanırım. Bangır bangır müzik dinlemek isteyenler kulak üstü kulaklık alabilirler. Kulaklığın mikrofonu bence yeterli düzeyde, sesi net bir şekilde karşı tarafa aktarıyor. Şarjı bence olağanüstü, yaklaşık 8-9 gündür kullanıyorum ve hala kutu şarjı bitmedi. Bazı arkadaşlar cep içindeyken aniden şarkı duruyor vs demiş. Onun da şöyle bir açıklaması var. Kulaklık üzerinde sensörler var, siz kulağınızdan çıkardığınızda müzik duruyor. Ya da kutusuna koymadan kulaklığı cebinize vs attığınızda kulaklık sensörü kulağınıza taktığınızı düşünerek müzik çalmaya başlıyor. Tek eksi yanı kutu içerisinden çıkarması biraz zor.

  • Ürünü yaklaşık bir haftadır aralıksız kullanıyorum ve sadece bir kere şarja taktım. Çok rahat bir şekilde telefon konuşmalarımı yapabiliyorum. Telefondan çok fazla video izleyen biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten memnun kalırsınız. Kulaktan çıkardığınız zaman videoyu kendi kapatıyor, gerçekten kullanışlı bir ürün. Bir mi kullanıcı olarak hem telefonumdan hem de kulaklığımdan gerçekten memnunum.

  • Ürün tamamen AirPods katili. Xiaomi gerçekten yapıyor, malzeme kalitesi AirPods'tan farkı yok denecek kadar az. Mikrofon ve ses kalitesi olarak da tatmin ediyor, hele hele mikrofonu gerçekten çok başarılı. Kötü yorumlara bakarak aldanmayın, parasını gerçekten hak eden bir ürün. Şarjı baya uzun gidiyor, 3-4 saate yakın nasıl kullandığınıza bağlı tabi. Dokunmatiği gayet başarılı, sensörü var, kulağınızdan çıkarınca müzik duruyor, takınca başlıyor. Gerçekten bu fiyata harika özellikler sunuyor, gayet kibar ve şık tasarımı var.

  • Ürünü aldıktan sonra yorum yapmak için biraz zaman geçmesini istedim ve 1 aydan fazla bir süredir düzenli olarak kullanıyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, tam olarak fiyat/performans ürünü ve bu fiyata alınacak en iyi kulaklıklardan biri.

Aradığınız bluetooth kulaklığın Xiaomi Redmi Buds 3 olduğuna karar verdiyseniz, dilerseniz Amazon güvencesiyle buradanHepsiburada güvencesiyle de buradan alabilirsiniz.

En çok tercih edilen bluetooth kulaklık modellerine Amazon üzerinden bakmak isterseniz buraya, Hepsiburada üzerinden bakmak isterseniz de buradan göz atabilirsiniz. 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın