Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satışa Sunulan Airpods 2. Nesil Pro Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satışa Sunulan Airpods 2. Nesil Pro Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

Kübra B.
03.11.2023 - 10:55

2 Kasım 2023 A101 Aldın Aldın kataloğunda yer alan Airpods Pro 2. Nesil bluetooth kulaklık özellikleri ve yorumları ile burada!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 Aldın Aldın katalog listeleri yayınlandı. 2 Kasım Aldın Aldın kataloğunda satışa çıkan Airpods Pro 2. Nesil modelinin nasıl olduğunu merak ediyorsanız sizi aşağıya alalım.

Bu içerik 02.11.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

2 Kasım 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık, en çok ilgi çeken ürünlerden biri oldu.

Piyasada en çok tercih edilen kulaklıklardan biri olan Airpods 2. Nesil Pro Bluetooth Kulaklık, çok merak edildiği için özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına bakalım istedik.

Yeni nesil H2 çip ile daha akıllı gürültü engelleme özelliğine ve üç boyutlu seslere güç sağlıyor.

Yeni nesil H2 çip ile daha akıllı gürültü engelleme özelliğine ve üç boyutlu seslere güç sağlıyor.

H2 çipi ile güçlendirilmiş AirPods Pro, Adaptif Ses teknolojisi ile hayatınızın ritmine uyum sağlayarak önemli sesleri otomatik olarak belirliyor. Aktif Gürültü Engelleme, istenmeyen sesleri iki kat daha etkin bir biçimde filtreleyerek, en gürültülü ortamlarda bile müziğinizin keyfini sürdürmenizi sağlıyor.

Adaptif Şeffaf Mod, çevrenizdeki gürültünün yoğunluğunu saniyede 48.000 kez analiz ediyor ve ayarlıyor, böylece çevrenizdeki hareketlilikten haberdar olmanızı sağlıyor.

Dört farklı boyuttaki esnek silikon kulaklık uçları, kişiselleştirilmiş bir dinleme deneyimi için ideal akustik izolasyon sağlayarak kulaklarınıza tam uyum sağlıyor. Dinamik kafa izleme özelliğine sahip Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, ses elementlerini çevrenizde hassas bir şekilde konumlandırarak, dinleme deneyiminizi üst bir seviyeye taşıyor.

AirPods Pro kulağınızdayken yakınınızdaki biriyle konuşmanız gerektiğinde, Sohbet Farkındalığı çalınan sesi otomatik olarak kısıyor, karşınızdan gelen sesleri yükseltiyor ve arka plan gürültüsünü azaltıyor.

Adaptif EQ ise müzik keyfinizi kişiselleştirerek kulağınızın biçimine göre anlık düzenlemeler yapar, tiz notaların keskinliğini ve bas tonlarının dolgunluğunu optimize eder.

Tek dokunuşla kolay kurulum, muhteşem uyum.

Tek dokunuşla kolay kurulum, muhteşem uyum.

Otomatik açılış ve sürekli bağlantıya hazır olma özellikleriyle kullanıcılarına benzersiz bir kolaylık sunan Airpods Pro 2. Nesil,  üstün teknolojisi sayesinde kulağınızda olduğunda neredeyse hissedilmez ve çıkarıldığında otomatik olarak duraklar.

Otomatik Geçiş özelliği sayesinde bilgisayarınızdan müzik dinlerken gelen aramayı aygıtlar arasında geçiş yapmadan iPhone’unuzdan yanıtlayabilirsiniz.

MagSafe Şarj Kutusu, hareketlilik esnasında müzik deneyiminizi zenginleştiren özelliklerle ve bulunabilirlik seçenekleri ile öne çıkıyor.

MagSafe Şarj Kutusu, hareketlilik esnasında müzik deneyiminizi zenginleştiren özelliklerle ve bulunabilirlik seçenekleri ile öne çıkıyor.

U1 çip teknolojisinin getirmiş olduğu Tam Konum Bulma özelliği sayesinde, şarj kutunuzun tam konumunu rahatlıkla tespit edebiliyorsunuz. Bu özellik, Bul uygulamasıyla birlikte çalışarak, size kutunuzun nerede olduğunu anında bildiriyor. Bu sayede evde mi çantanızda mı diye aramak yerine AirPods Pro'nuzun nerede olduğunu her zaman bilebilirsiniz.

Şarj kutusunda bulunan yerleşik hoparlörü ise kutuyu kolayca bulabilmeniz için ses çıkarma özelliğine sahip. Ayrıca pil azaldığında veya eşleştirme tamamlandığında da sizi uyaran ses tonları bulunuyor.

Şarj kutusunda 5 dakika şarjla yaklaşık 1 saat dinleme süresi veya yaklaşık 1 saat konuşma süresi sunuyor.

Teknik Özellikleri:

Teknik Özellikleri:
  • Yüksek gezinimli özel Apple sürücüsü

  • Yüksek dinamik aralıklı özel amplifikatör

  • Adaptif Ses1

  • Aktif Gürültü Engelleme

  • Şeffaf Mod

  • Sohbet Farkındalığı1

  • Kişiselleştirilmiş Ses Yüksekliği1

  • Yüksek Gürültü Azaltma

  • Basınç eşitleme için havalandırma sistemi

  • Dinamik kafa izleme özellikli Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses2

  • Adaptif EQ

  • Hüzmeleme özellikli çift mikrofon

  • İç kısım mikrofonu

  • Ten algılama sensörü

  • Hareketi algılayan ivmeölçer

  • Konuşmayı algılayan ivmeölçer

  • Dokunmatik denetim

  • Toza, tere ve suya dayanıklılık (IP54): AirPods Pro ve şarj kutusu

  • Bluetooth 5.3 wireless bağlantı teknolojisi

İçeriğin Devamı Aşağıda

AirPods Pro 2. Nesil hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık ile ilgili görüşleri:

AirPods Pro 2. Nesil hakkında genel olarak olumlu yorumlar bulunuyor. İşte bazı kullanıcıların AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık ile ilgili görüşleri:
  • Pro 1'den geçtim, merak edebileceğiniz şeyleri yorumlayayım.

1 Geçilmeli mi? %75 Evet

2 Temel avantajları nedir?

a Ses kalitesi çok fark ediyor. Burada minik bir tüyo vereyim. Ayarlar / Erişilebilirlik / Ses görsel / Kulaklık kolaylıklarına girin 'sesi şunun için ayarla' parlakta olsun, diğer hafif, orta, güçlüde de orta tercih edilmeli daha geniş sahne için.

b Seste temel fark ne? Sub bass artmış. Derinden gelen bas kalitesi inanılmaz. (Daha yoğun bas için yukarıdaki hafif, orta, güçlü ayarını hafifte bırakın.) Sahnesi çok daha kaliteli. Tizlerinde de gelişme var. Yani bu cihazın ses sürücüleri tamamen değişmiş belli ki.

c Gürültü engelleme x2 kat daha iyi

d Adaptive noise cancelling özelliğinde sürekli gürültüleri filtrelemeye başladı cihaz artık (matkap sesi, araba veya uçak motoru gibi)

e Kulaklık üzerine konulan dokunmatik alanda sesi kulaklıktan açma kapama var artık.

f Şarj süresi çok daha iyi hem kulaklık hem kutu olarak.

g 4 farklı başlıkla geliyor. Yani kulağınız daha ufaksa xs başlığı sizi de eğlenceye katacak.

h U1 chipiyle artık kaybetme şansınız çok da mümkün değil. 'Bul' fonksiyonu an itibariyle gerçekten çalışacak.

i Gelelim esas bombaya, H2 chip telefon geldiğinde kulaklığa geçişinizi işkence olmaktan çıkartıyor. Kulağa takıldığı an aktif hale geçiyor kulaklığınız.

Sonuç olarak, yıllardır audiophile kulaklıkları kurcalayan, buna rağmen ses kalitesi doyumsuzluğumdan 3rd party uygulamalar satın alıp sesi modifiye eden bir kişi olarak, eleştirilere aldırmadan güvenle alabileceğiniz bir ürün. Pek çok kendini kanıtlamış kulaklığa göre çok daha başarılı sahneye sahip. Bilhassa 1 ile ses kalitesi konusundaki fark takdir edilecek cinsten. Son bir tüyo ile bitirelim. Ses yukarıda verdiğim tüyo ile gelişecek ama minicik bir şey daha olsa diyenler App Store'da Colat Player isimli uygulamaya göz atabilir. (Uygulama içi alımlarıyla beraber paralı bir uygulamadır)

  • ÖZET: İyi ses ayrımı yapacak kadar müzik kulağınız varsa, sık telefon veya telekonferans görüşmesi yapan biriyseniz, uzun süre şarj olmadan kullanabileceğiniz bir kulaklık arıyorsanız, uzaktan çalışırken veya seyahat ederken dış ortam gürültüsünden etkilenmek istemiyorsanız veya Apple ekosistemindeki herhangi bir cihaza sahipseniz (iPhone, Mac, vb.) bu kulaklığı kesinlikle kaçırmayın. Kutu içinden kulaklık ve MagSafe destekli yeni şarj kutusunun dışında 1 metre Lightning / USB-C kablo ve XS, S ve L olmak üzere 3 farklı boyda kulaklık lastiği çıkmakta. Varsayılan olarak M lastiği takılı gelmekte ve kulak ölçünüze göre uygun lastik değişimi yapmak görece basit. Daha önceden sahip olduğunuz bir şarj adaptörünüz yoksa muhakkak bir adaptör temin etmelisiniz. Pil ömrü açısından iyi kullanımla kutusu tam şarj altındayken kullanıma bağlı olarak 2-4 günde bir şarj etmeniz yeterli. Özellikle sadece telefon veya Teams, Skype, Discord vb. ortamlarda telefon görüşmeleri yaparak günde 5-7 saate kadar kutuya koymadan kesintisiz kullanabiliyorsunuz. MagSafe destekli şarj aletiniz varsa gönül rahatlığıyla şarj ederken kullanabilirsiniz. Bu kulaklığı asıl tercih etme sebeplerim ANC ve Dolby ses desteği. ANC hakkında rahatlıkla söyleyebilirim ki Apple hakkını vermiş. Varsayılan olarak ilk kullanımda ANC açık geliyor. Dış ortam sesini neredeyse tamamen kesiyor. 2 saniyeye kadar kulaklıklardan birine basılı tutarak şeffaf modu açıyorsunuz. Şeffaf modda dışarının sesini dijital olarak dinleyebiliyorsunuz. Apple ekosistemine ait bir cihazınız varsa AirPods özelliklerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Sık seyahat eden biriyseniz, sürekli telekonferans yapıyorsanız veya uzaktan çalışıyorsanız bu açıdan kesinlikle 2. Nesil AirPods Pro'yu değerlendirmelisiniz zira mikrofon ses kalitesi de tatmin edici. Dolby ses desteğine gelecek olursak, uzamsal ses olayı harika. Özellikle Apple Music'te Dolby Atmos destekli parçalarda ses kalitesi çok ciddi fark ediyor. Dolby Atmos ses desteği Windows'ta da çalışıyor. Tek yapmanız gereken Bluetooth ile kulaklığı bilgisayarınızla eşleştirmeniz ve akabinde Microsoft Store üzerinden Dolby Access'i indirip uygulama içinden Dolby Atmos for Headphones satın almanız. Eğer bilgisayarınızda dahili olarak Bluetooth yoksa adaptör olarak TPLink UB500 modelini öneririm. Windows'ta Uzamsal sesi etkinleştirmek için Ayarlar - Sistem - Ses üzerinden Windows 10 ve öncesi sürümleri kullanıyorsanız Kulaklık olarak AirPods Pro - Hands Free (AG) olanı seçin (Windows 11 kullanıcıları tek bir cihaz olarak görecekler). Daha sonra uzamsal ses seçeneğinden 'Dolby Atmos for Headphones'u seçin. Dolby Access'i açıp Products sekmesinden Dolby Atmos for Headphones seçeneği altından kurulum yapıp ekolayzer ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Eğer anakartınızda DTS desteği varsa uzamsal ses olarak DTS:X Ultra'yı tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda çok amaçlı kullanılabilen başka bir earbuds gördüğümü hatırlamıyorum. Apple ekosistemi içindeyseniz şiddetle tavsiye ederim. Apple cihazınız olmasa bile ses kalitesi ve pil ömrü olarak memnun olacağınızı düşünmekteyim.

  • Bu zamana kadar kulaklık diye ne kullanıyormuşuz biz? :) Sesin berraklığı olsun, gürültü engelleme olsun nefis cidden. iPhone kullananların muhakkak bu ürünü de almaları tavsiye olunur. Ürünü kaybetmediğiniz sürece bu paraya kesinlikle değer. Yorumlarda garanti süresiyle ilgili sıkıntılardan bahsedilmiş, bana gelen ürünün garantisi sipariş verdiğim tarihlerde başlamıştı. Bir sıkıntı yok yani.

  • ANC harika çalışıyor. Cihazlar arası geçiş mükemmel. Dokunmatik kontroller iyi fakat biraz daha iyileştirilebilir. Yazılımlar ile uyum harika. Ses kalitesi gayet yeterli. Bir audiofil değilseniz gayet başarılı bulacaksınız. iOS cihaz kullanıyorsanız başka cihazlarda macera aramayın. Ücretinin karşılığını fazlasıyla veriyor.

  • Herkesin bildiğini sanmıyorum, iPhone'lar her ses teknolojisini desteklemiyor bu yüzden başka bir marka satın aldığınızda iPhone desteklemediği için kayıpsız sesi dinleyemeceksiniz. Keşke AirPods Pro fiyatı daha uygun olsaydı, evet fiyatı çok fazla, ben de ilk defa kullanıyorum, gelelim ürüne, %100 orijinal dış kutu, iç kutu kalitesi hepsini kontrol ettim. Uzamsal ses müthiş bir şey, şeffaf mod çok başarılı, etrafınızdaki sesi kulaklığa veriyor, kulaklıkları çıkarmanıza gerek yok, gürültü önleme de çok başarılı, kulaklık için bir çok ayar mevcut, ses yüksekliği çok iyi, ben tam ses dinleyemedim, bas tiz tatmin ediyor, film seyretmek harika, arka sesler çok net alıyorsunuz, ben iMac bilgisayarımda da kullandım, çok başarılı ve malzeme kalitesi o kadar iyi ki kulaklık kulağınızda yok gibi, hiç rahatsız etmiyor, toplamda 4 çift silikon uç var, ben üzerinde geleni kullandım, kulaktan düşme riski yok, sağlam duruyor, spor yaparken falan rahat kullanırsınız, ses açma kapama çok kullanışlı, uzun süre kullanırım, gerçekten müthiş, tavsiye ederim, iPhone kullanıyorsanız biraz da mecbursunuz, bu kendi kulaklığına tam uyum sağlıyor.

  • AirPods Pro 2. Nesil dikkatimi çeken yeni özellikleri:

1. Sağ kulaklıktan sesin açılıp kısılması

2. Apple Watch şarjıyla şarj olması

3. Kulak ve yüz şeklinize göre kişiselleştirilmiş ses özelliği.

4. AirTag gibi bulunabilmesi.

  • Arkadaşlar ürünü 1 hafta kullandıp öyle yorum yapmak istedim . Hep acaba gerek yok mu bu kadar fazla pahalı ürün almaya diye iç geçiriyordum ama gerçekten sonuna kadar parasının hakkını veren bir ürün . Hayatımın odak noktası gibi oldu kulağımdan hiç çıkarmıyorum desem yeridir . En önemli konu mikrofonu muazzam iyi motorcuyum ve motorun üstünde iken bile telefon görüşmesi yapabiliyorum . Kimse sesin gelmiyor vs demiyor kaç kişiye sordum sesim nasıl geliyor diye herkes çok iyi diyor yani tecrübe ettim ve öyle yorum yapıyorum .kılıfı ekstra olarak aldım onu da tavsiye ederim çok güzel koruyor . Almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.

Aradığınız bluetooth kulaklığın AirPods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklık olduğuna karar verdiyseniz, dilerseniz Amazon güvencesiyle daha uygun fiyata buradanHepsiburada güvencesiyle de buradan alabilirsiniz.

En çok tercih edilen diğer bluetooth kulaklık modellerine de göz atmak isterseniz buradan göz atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın