Görüş Bildir
Haberler
A101'de Satılan Xiaomi Airfryer Smartmi Cook Master Duo Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

etiket A101'de Satılan Xiaomi Airfryer Smartmi Cook Master Duo Modeli Alınır mı? Özellikleri ve Yorumları

14 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan sadece internete özel ürünlerden en çok dikkat çekenlerden biri olan Xiaomi Smartmi Cook Master Duo Çift Hazneli Airfryer'ı içeriğimizde inceliyoruz. Xiaomi Smartmi Cook Master Duo'yu özellikleri ve yorumları ile içeriğimizde bulabilirsiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Bu içerik 15.12.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

14 Aralık 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğunu daha önce sizinle paylaşmıştık👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Smartmi Cook Master Duo Çift Hazneli Airfryer 9,6 L, en çok ilgi çeken ürünlerden biri.

a101.com.tr internete özel aldın aldın fırsatları arasında yer alan Xiaomi Smartmi Cook Master Duo Çift Hazneli Airfryer 9,6 L, en çok ilgi çeken ürünlerden biri.

Airfryer'ların adını sık duyduğumuz son dönemlerde, çift haznesi ile öne çıkan Xiaomi Smartmi Cook Master Duo modelinin özelliklerine ve yorumlarına beraber göz atalım istedik.

Dijital dokunmatik paneliyle öne çıkıyor.

Dijital dokunmatik paneliyle öne çıkıyor.

'Dijital dokunmatik panel' özelliği, uzun süreli kullanımda temizlik konusunda büyük kolaylık sağlar. Bu özellik, kullanımı basit ve pratik hale getirir. Dahası, 'akıllı ön ayar menüsü' sayesinde yiyeceklerinizi tam istediğiniz kıvamda pişirebilirsiniz. Bu menü, yemeklerinizi mükemmel bir şekilde pişirme imkanı sunar. Bu özellikler, ürünün kullanımını daha da rahat ve keyifli bir hale getirir. İnternet üzerinden erişilebilen birçok tarif ve pişirme yöntemiyle, bu özelliklerin kullanımını daha da zenginleştirebilirsiniz.

Akıllı sonlandırma ayarı ile yemekleriniz tam kıvamında.

Akıllı sonlandırma ayarı ile yemekleriniz tam kıvamında.

Çift hazneli bu mükemmel alet, iki farklı yemeği aynı anda pişirme işlevi ile mutfakta geçirdiğiniz zamanı ciddi anlamda azaltabilir. Bu özelliği sayesinde, pişirme süreleri ve ayarları farklı olan iki yemeği aynı anda pişirebilir ve bu süreci farklı zamanlarda sonlandırabilirsiniz. Yani, bir yandan etiniz az yağ ile pişerken diğer yandan sebzelerinizi buharda pişirebilirsiniz. Bu, yalnızca zamandan tasarruf etmekle kalmaz, aynı zamanda mutfakta daha az stres yaşamanıza ve yemeklerinizi daha verimli bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olur.

Temizlemesi ve bakımı oldukça kolay.

Temizlemesi ve bakımı oldukça kolay.

Airfryer'ın yanmaz ve yapışmaz kaplamalı iç bileşenleri sayesinde temizlik artık bir sorun olmaktan çıkıyor. Bu kolay temizlenebilir ve paslanmaya karşı dirençli iç paneller, uzun yıllar boyunca güvenle kullanılabilir. Mutfakta vazgeçilmez yardımcınız olacak ürün, çift hazneli olmasına rağmen kolay temizliği ile öne çıkan modellerden.

360° hızlı hava teknolojisi ile yemekleriniz eşit pişiyor.

360° hızlı hava teknolojisi ile yemekleriniz eşit pişiyor.

'360° hızlı hava teknolojisi' sayesinde, yiyecekleriniz her yönüyle eşit ve tam kıvamında pişer. Bu teknoloji, fırın seviyesinde bir akıllı sıcaklık kontrol sistemi ile birleştiğinde, yemeklerinizi az yağ kullanarak ve oldukça pratik bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olur. İnternet üzerinden yapılan araştırmalar, bu tür teknolojilerin sağlıklı ve düşük kalorili yemekler yapmayı kolaylaştırdığını gösteriyor. Ayrıca, bu teknolojinin enerji verimliliği ve hızlı pişirme özellikleri sayesinde zaman ve enerji tasarrufu sağladığı da biliniyor. Dolayısıyla, '360° hızlı hava teknolojisi' ile donatılmış bir fırın, hem sağlıklı beslenmek hem de pratik ve hızlı bir şekilde yemek hazırlamak isteyenler için ideal bir seçenek olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknik özellikleri de şu şekilde:

Teknik özellikleri de şu şekilde:
  • Materyal: Metal

  • Zamanlayıcı: Var

  • Kapasite: 6 lt ve üzeri

  • Hazne Sayısı: Çift

  • Türü: Yağsız (Airfryer)

  • Kontrol Paneli: Dokunmatik

  • Güç (W): 1800

  • Ek Özellikler: LED ekran

  • Çıkarılabilir Hazne: Var

Xiaomi - Smartmi Cook Master Duo Çift Hazneli Air Fryer (4.8l + 4.8l) 9.6l Yağsız Fritöz

Xiaomi -  Smartmi Cook Master Duo Çift Hazneli Air Fryer (4.8l + 4.8l) 9.6l Yağsız Fritöz

Ürünün kullanıcı yorumları ise şöyle;

'Ambalajı güzel, ürün güzel, kargo hemen geldi. Ama tercih ederken çift hazne, tek hazne olayını iyi düşünerek almak lazım. Şimdilik memnunum.'

'Ürün tek rezistans yani iki taraf da aynı ısıda oluyor. İki farklı bölme iki farklı bölmede ayrı zamanlarda pişirme yapılabiliyor.. Alacak kişiler bunu göz önünde bulundurarak alsınlar, ürün tasarruflu, elektriği az yakıyor ve gayet güzel pişiriyor.'

'Gayet başarılı bir ürün fakat mutfağı küçük olan çekirdek aileler için tek gözlüsü de yeterli diye düşünüyorum. Paketleme için teşekkür ederim 🙏.'

Burada bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
5
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın