Görüş Bildir
Haberler
9 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

9 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
10.03.2017 - 13:12

Güneş-Plüton 60'lık açısı sayesinde hem gücümüzün farkına varıyoruz hem de etkileyici konuşmalar yapmak için mükemmel bir zamandayız! Yarın sabaha karşı Mars Boğa burcuna giriyor; sabırlı ve kontrollü davranmak gerek.

Bakalım yıldızlar 9 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Sana bambaşka yollar açacak insanlarla tanışabilirsin. Fırsatları kaçırmadığından emin olmalısın Sevgili Koç. Bu arada bugün senin olduğun ortamlarda alınabilecek en iyi sonuç ikincilik. Kısacası durdurulamıyorsun.

Boğa

Uzun zamandır yakındığın üşengeçlik yavaş yavaş peşini bırakıyor Sevgili Boğa! Aslan burcundaki Ay sayesinde hislerin zihnini meşgul ediyor. Aslında iyi de oluyor çünkü ne isteyip ne istemediğini anca bu şekilde anlayacaksın. İkili ilişkiler hakkında karar vermek için acele etme.

İkizler

Aslan burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor. Yakında sana ulaşacak haberler yolda Sevgili İkizler. Mars'ın yarın sabaha karşı Boğa burcuna geçmesiyle her zamankinden daha temkinli davranacaksın. Bir adım geriye gidip kendi hareketlerini gözden geçirmek için cesaretin tam.

Yengeç

İletişimin ve sosyal hayatın yıldızı sensin Sevgili Yengeç. Tabii konu sen olunca öyle büyük kalabalıklardan söz etmiyoruz. Az ve öz arkadaşların arasında huzuru buluyorsun. Bugünlerde sessiz sakin ortamlarda bulunmak isteyebilir, loş ışık ve sakin müziğe ihtiyaç duyabilirsin.

Aslan

Ay senin burcunda ve yarın sabaha doğru Mars da Boğa burcuna giriyor. Başarıların ve popülerliğin evini aydınlanmasıyla dünyaları fethedebilecek motivasyona sahip olacaksın. Kişisel gelişim, eğitim, seyahat... Aklına gelebilecek her konuda vizyonun genişleyebilir ve harekete geçebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Mars'ın Boğa burcuna girmesiyle günlük rutininden sıyrılmak isteyeceksin. Seyahat edebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsin Sevgili Başak! Kendini yorgun hissedebilirsin ancak unutma kendine bir şeyler katmanın tam zamanı!

Terazi

Mars'ın Boğa burcuna girişiyle ikili ilişkilerinde yakınlık artabilir ve işler ciddiye binebilir. Ancak karşındaki insanların hassasiyetlerini göz önünde bulundurduğundan emin olmalısın. Ay sonu yaklaşırken pişman olmamak için, harcama yaparken dikkatli ol Sevgili Terazi.

Akrep

Yönetici gezegenin olan Mars yarın sabaha karşı Boğa burcuna giriyor. İlişkilerinde hareketlenme yaşanabilir ve yakınlıklar artabilir. Ancak inatçılık yapmadığından emin olmalısın Sevgili Akrep! Çünkü sakin kalıp düşüncelerin üzerine düşündükten sonra iletişime geçmek seni  bir adım öne taşıyacak.

Yay

Boğa burcuna girecek olan Mars seni her zamankinden daha çalışkan hale getiriyor. Hatta uzun zamandır aklını meşgul eden 'spora başlamak' gibi aktiviteleri hayata geçirebilirsin. Yakın çevrende tavrın ve düşüncelerinle tüm dikkatleri üzerine çevireceksin Sevgili Yay!

Oğlak

Boğa burcuna geçecek Mars senin gönül yaylarını gevşetebilir. Her zamankinden daha çapkın ve flörtöz hissedebilirsin Sevgili Oğlak! Benden geçti diyorsan bu enerjin ve yaratıcılığın ile evinin dekorasyonuyla ilgilenebilir, ertelediğin yenilikleri hayata geçirebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Günlük hayatta her zamankinden daha aktif ve konuşkan olabilirsin. Ailevi konular gündemde ve aklını fazlasıyla meşgul ediyor Sevgili Kova! İnatçılık yapmak yerine kontrollü ve sabırlı davrandığından emin olmalısın.

Balık

İstersen fazlasıyla verimli bir gün geçirebilirsin Sevgili Balık! Mars'ın Boğa burcuna geçmesiyle iletişim evin aydınlanacak. Uzun zamandır aklını meşgul eden konular öyle bir açıklığa kavuşacak ki sen bile şaşıracaksın. Tek yapman gereken odaklanmak ve sabırlı olmak.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın