Görüş Bildir
Haberler
9 Ekim Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
08.10.2024 - 19:01

İdealleriniz ve fikirleriniz değişebilir! Peki 9 Ekim Çarşamba gününde yay ve yükselen yay burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için yay ve yükselen yay burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 9 Ekim Çarşamba günün nasıl geçecek?  

İşte, yay ve yükselen yay burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay ve Yükselen Yay Burçları

Sevgili Yay, bugün ideallerinle yüzleşmelisin! Uzun süredir savunduğun fikirlerinle ilgili şüphelerin varsa, bugün bir kez daha neyi savunduğunu düşünmelisin. Merkür ile Chiron arasındaki karşıt ilişki iç dünyandaki gelgitlerin habercisi. Ne istediğine, ne yapacağına ve nasıl bir hayat yaşayacağına karar vermenin tam zamanı. Bu karşıtlıktan güç alarak, hayata bakış açını ve inanç sistemlerini yeniden değerlendirmek, senin için bir yandan keyifli de olacak. 

Resmen düşüncelerin özgür kalacak. Kendine koyduğun engeller, düşüncelerinin karşısındaki duvarlar yıkılacak. Tabii bu durumda zihinsel sınırlarını genişletmek için geçmiş yaralarından da kurtulmanın zamanı geldi. Eski düşünce kalıplarından kurtulmak için yaratıcı ve kendine has zihnini harekete geçirmelisin. 

Yeni bir sen, yeni düşünceler ve çizgilerle hayatın olumlu yönde değişecek. Kendini ve belki de aşkı bulmaya hazır ol. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın