Görüş Bildir
Haberler
8 Şubat Günlük Burç Yorumları: Bugün Burçları Neler Bekliyor? Burçların Günlük Aşk, Sağlık, Para Yorumları....

8 Şubat Günlük Burç Yorumları: Bugün Burçları Neler Bekliyor? Burçların Günlük Aşk, Sağlık, Para Yorumları....

8 Şubat'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Astrolojiye meraklı olan kişiler tarafından günlük burç yorumlarını okumak önem taşıyor. Hayatımızın her alanında etkileri görülen burçlar, gökyüzünün hareketine göre günlük değişimlere uğruyor. Bu nedenle astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık yorumlarını kaleme alıyor. Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Ay-Uranüs kavuşumu etkisi devam ediyor. Kendinizi, çevrenizi ve sorumluluklarınızı sorguladığınız bir gündesiniz. 8 Şubat Salı günü burçları neler bekliyor? 8 Şubat koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Günlük burç ve yükselen burçlar her gün okunanlar arasında yerini alıyor. 12 burcun farklı yorumları, günlük yaşama da etki ediyor. Peki 8 Şubat Salı günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Koç; Güne sevgiyle uyandın. Partnerinden gördüğün yoğun ilgi seni fazlasıyla mutlu etti. Kendinizdeki kusurları gözden geçireceğiniz bir gün olacak. Kontrolcü elinizde tutmaktan yorulacak, artık başkaları sizin için uğraşsın isteyeceksiniz. Bugün de dahil olmak üzere bu hafta yediğinize içtiğinize çok dikkat etmelisiniz, zira istemediğiniz kilolar alacak, mide hazımsızlıkları yaşayacaksınız. Bu da sağlığınızı olumsuz etkileyecek. Bugün, eski dostlarınızla görüşmek isteyebilir, onun fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Karşı taraftan gelen tavsiyeleri çok dikkate almanız gereken bir gündesiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Boğa; Bugün eski aşkından mesaj veya haber alabilirsin. Sabah uyandığında içinde kelebekler uçuşabilir ancak, lütfen geride bıraktığın hiçbir şeye dönüp bakma. Hele ki işin içine ihanet karıştıysa, hayatından uzak tutabildiğin kadar uzak tut o insanı. Sana geri dönmesi mutlu etmesin seni. Bugün geçmişinin sana hiçbir fayda sağlamayacağını kendine hatırlatman gerekiyor. Kendine saygısızlık gösterme. Sen Boğa burcusun, aptallık etme. Eski bir arkadaşın veya sevdiğin bir arkadaşın görüşmek isterse mutlaka görüş ve kafanı dağıt, yeter ki eskinle barışma. Arkadaşlarından tavsiye al. Bu sana iyi gelecek...

İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili İkizler; Ne kadar için sıkılmış görebiliyorum. İş yerindeki huzursuzluğun olsun, çalışma arkadaşlarının monotonluğu olsun, hayattan bezdirmişler seni. Ne olacak senin bu enerjik halin? Etrafındaki insanlara o kadar iyisin ki, hem modunu düşürmelerine hem de seni kırmalarına müsaade ediyorsun. Bütün bir hafta yaşadığın stresi bugün atmanın tam vakti. Eğlenmene bakmalısın. Kimseyi umursama ve kimseye 'Hayır' demekten korkma. Kendi kararlarını özgürce karşı tarafa söyle ve yargılanmak gibi bir kuşkun olmasın. Aşırı tepkiler vermekten vazgeçmelisin, aşırı sevme mesela, aşırı kızma, aşırı tepki gösterme. Bugün eski arkadaşlarından gelen bir takım mesajlar seni üzebilir, geride bıraktığın ne aşkına ne de arkadaşlığına dönme. Arkadaşına dönersen de mesafeli olmaya özen göster..

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Yengeç; Son haftalarda buruk bir sevinç var içinde. Aslında dışarı karşı pek mutlu gözüküyorsun ama, içinde biriken sıkıntı ve hoşuna gitmeyen bazı durumlar, içten içe seni kemiriyor. Eski bir arkadaşına yaşattığın acı olayı ara ara hatırlayıp, başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorsun. Korkma, korkunun ecele faydası yok. Konuş, gerekirse özür dile. Aşk hayatında, partnerinle arandaki sorunları hep halı altına süpürüyorsun. Bundan vazgeç. Dışarıdan her şey yolunda gibi gözükse de, içini kemiren bir çok problem var. Eğer mutsuzsan çek git, ardına bile bakma. Çünkü gök kubbe sana, kalbinden geçen her şeyi yap diyor..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Aslan; Çok planlısın ve bu plan programın artık seni yorduğunu fark ediyorsun. Sakın bu disiplininden ayrılma. Emin ol emeklerinin hepsinin karşılığını çok yakında alacaksın. Bu sene Merkür'ün sert açısı seni küllerinden yeniden doğuracak. Çalıştığın yerde ya sen yükseleceksin ya da maaşına zam gelecek ancak, biraz daha gayret, pes etme. İleride 'İyi ki' demek için, çalışmaktan asla yorulma. Vaktini güzel değerlendir, her saat senin için çok önemli. Yatırım işlerini çok güvendiğin bir isme danış, kendi halinde planlar yapmamaya özen göster. Emeklerinin karşılığı geliyor, hazır bir şekilde bekle....

Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Başak: Güne enerjik başlayacaksın. Bunun nedeni ise günlerdir beklediğin bir haber veya sürpriz bir haber alabilirsin. Bu aralar seni mutlu edecek, heyecanına heyecan katacak yeni bir arkadaşlık edinebilirsin. Ayrıca, bugün enerjine yönelik güzel iltifatlar alabilirsin. Günlerdir üzerinde yer eden ölü toprağından nihayet kurtuluyorsun. Arkadaşlarınla eğlenmek için harika bir gün. Kafanı karıştıran olayları bugünlük bir kenara bırak ve eğlenmene bak. Aksi takdirde çevrende seni seven insanlar da bu tavırlarından sıkılıp senden uzaklaşacak....

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Terazi; Fevri tepkilerini bir kenara mı bıraksan? Çevrende oldukça sevilen bir karakterken, bu davranışların seni itici yapabilir. Şikayetçisin. Tüm bunlardan vazgeçmen gerektiğinin bilincinde olman gereken bir gündesin. Partnerine karşı hiçbir zaman saygı sınırını aşma, bu hafta kavga edebilirsiniz biraz alttan al. Kendini bu konularda törpülemen sana çok iyi gelecek. Her şeye parlamaların birilerinin sabrını taşırabilir, aranızda tartışmalara yol açabilir. Özellikle bugün de dahil bu hafta ne söyleyeceğine ne konuşacağına dikkat etmen konusunda gök kubbe seni uyarıyor..

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Akrep; Sana bundan sonra Yalnız insan diyelim. Issız adam gibi sürekli bir başına takılıyorsun, biraz sosyalleşmen gerekiyor sanki? Kendi halinde yaşamaktan bu aralar çok sıkıldın. Arkadaşlarınla görüşmek bile istemiyorsun. Ama emin ol bu sana çok iyi gelecek. Son günlerde çok tavırlısın ve çevrendeki kişileri kendinden uzaklaştırıyorsun. Arkadaşların seni çok seviyor ancak, bu hareketlerine kimse dayanamaz. Biraz daha ılımlı olabilirsin mesela? Özellikle arkadaşlarına üzgünsen anlat, kaygılıysan paylaş. Bu sıralar aile ilişkilerindeki diyaloglarına da dikkat etmelisin. Şu duygusallığı bırak eski hallerini özledik ya hu..

Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Yay; Bu hafta çok bitkinsin ve hem çok iyi uyumak, hem de bedenini dinlendirmek istiyorsun. Sabah yatağından kalkar kalkmaz hemen plan programa başlama mesela. Bugün biraz miskin olmak sana çok iyi gelebilir, çalışıyorsan da iş yerinde her şeye çok atlama, biraz beynini dinlendir. Bu hafta seni hem duygu hem kariyer bakımından yoğun günler bekliyor. Bu sebeple, beynini ve ruhunu güzel bir şekilde dinlendirmen gerekecek. Kalbin boşsa çok iyi bir eş adayı geliyor. Muhakkak tanış. En azından bir çay iç, en kötü ne olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Oğlak; Bugün, çevrendekilere kendini göstermek isteyebilirsin. Hiçbir şeyin seni engellemesine müsaade etme. Karşına ne engel çıkarsa çıksın, emin ol gezegenlerin kombinasyonu sebebiyle, engellerin üstesinden kolaylıkla gelebileceksin. Ancak, bu süre zarfında şartları zorlamamaya özen göster. İsteklerine ulaşabileceğin bir gündesin. Arkadaşlarını bu aralar çok özlüyorsun, emin ol güzel bir buluşma ve sohbetle yeniden yenileneceksiniz. Sohbet masalarının vazgeçilmez ismisin, bu sebeple seni arayacaklarından hiç şüphen olmasın. Bir de lütfen bu ara cüzdanına dilek, dua ne varsa yaz koy. Paran bollansın, bereketin artsın. Savurma paranı, yarın lazım olacak..

Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Kova; Bugün ve bu hafta gerçekten en iyi sensin. Herkesin imrendiği bir hayatın olacak gibi gözüküyor. İyi ki güçlü bir yapıya sahipsin, yoksa geçen hafta senin için çok sancılı geçebilirdi ama ne mutlu ki atlatıp küllerinden doğdun. Haftanın son gününde, yanındakilerin değerini daha çok bileceksin, onların desteğini iliklerine kadar hissedecek, sevildiğini bir kez daha anlayacaksın. Sana tek önerim, dedikoduya girme, hiçbir konu hakkında yorumda bulunma. Zararlı çıkan sen olacaksın..

Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili Balık; Bugün yorgun uyanmanın sebebi uykusuzluk veya bitkinlik değil. Bugün yorgun uyanmanın sebebi sırtında taşındığın yükler. Arkadaşlarının büyük sırları, aile hayatında yaşadığın ufak tefek gibi görünse de başkasına çığ gelecek dertler. Her şeyi bir kenara bırakmak neden senin için bu kadar zor? Biraz kendini düşün sevgili Terazi, sosyalleş, yeni arkadaşlar edin. Evcimen yapından biraz olsun sıyrıl. Emin ol kendini çok daha iyi hissedeceksin. Böyle giderse düşüncelerin beynini daha çok kemirecek..

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın