Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Aşk Falına Bakıyoruz!

8 Soruda Aşk Falına Bakıyoruz!

Ecivicivokke
28.11.2023 - 16:32 Son Güncelleme: 05.12.2023 - 19:32

Aşk falı, kartların üzerindeki kişilerin enerjilerinin etkili olduğuna inanılan bir faldır. Sadece aşk için bakılan bu fal ile aşk hayatına dair detayları öğrenmeye ne dersin?

Cevabın evet ise seni teste doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk kartını seç bakalım!

2. Bir tane daha kart seç!

3. Bu kartlardan hangisi?

4. Kendini hangi karta daha yakın hissediyorsun?

5. Bir tane daha seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kartlardan hangisi?

7. Hangi kart sana daha iyi hissettiriyor?

8. Son bir kart daha seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk falına göre...

Daha önce çok sevdiğin insandan yana bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın ve unutamayacağın bir darbe yemişsin. Karşındakine çok büyük sevgi ve özen göstermeyi, hissettiğin duyguların tamamını yansıtmayı seven birisin. Sen tüm samimiyetinle yaklaştığında karşındaki insanın bunu fark edip de şımarmaması olanaksız... Sana göre bir ilişkide taktiklere yer yok. Sevginin hissettiğin gibi yaşanması gerektiğine inanıyorsun ve böyle olması için elinden geleni yapıyorsun. Sevdiğin kişinin yüzündeki sıcacık bir gülümseme seni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyor. Sevdiğin kişilerin bunun değerini anlaması da biraz güç tabii... Kimi zaman bu durum seni hayal kırıklığına uğratabiliyor ama elbet bir gün karşına senin sevgi dilinden anlayan, doya doya sevebileceğin ve taktiklere başvurmanı gerektirmeyecek biri çıkacak. Belki de şu an hayatındadır bile!

Aşk falına göre...

Senin için ilişkide aşırı sevmekten ziyade gözün kapalı bir biçimde güvenmek önemli. Karşındaki insanı tamamen tanımadan, neredeyse her huyunu öğrenmeden duygularını tam olarak göstermemekten yanasın. İlişkiye başladığın kişi güvenini kazandığında sevginin hissettirdiği memnuniyetin etkisiyle karşındakini dünyanın en mutlu insanına dönüştürüyorsun. Kolay kolay güvenemiyorsun ama güvendiğinde de tam güveniyorsun. Çok yakın bir zamanda gözün kapalı güvenebileceğin, tam olarak senin sevgine layık biri karşına çıkacak ve sana daha önce nerelerdeydin sorusunu sorduracak! Hayalindeki aşkı yaşamana çok az bir vakit var. Şimdiden kendini hazırlamaya başla. Hayatına girecek kişi senin sevgini, güvenini boşa çıkarmayacak ve hissettiğin duygulara oldukça fazla önem verecek. Duygularına önem verildikçe sen de kendini daha iyi hissedecek ve o kişiye bağlanacaksın. Aşka olan inancını yitirmeye başlamışken bu ilişki sana ilaç gibi gelecek!

Aşk falına göre...

Senin aşk hayatın biraz yorucu geçmiş gibi gözüküyor. Bugüne kadar attığın her adımda şüpheli yaklaşmış, aşka olan inancını kaybetmeye başlamışsın. Şimdiye kadar yaşadığın ilişkiler sana tüm inancını kaybettirmiş, bir daha hiç mutlu olamayacakmışsın gibi hissettirmeye başlamış. Bu nedenle hayatına bir süredir kimseyi almamayı tercih etmişsin ama bu doğru değil. Tam hayatına birini almaya hazır olduğun sırada karşına öyle bir kişi çıkacak ki... Bir gülümsemesiyle hayatın boyunca yaşadığın tüm dertler akıp gidecek, dünyanın en mutlu insanlarından biri olacaksın. E tabii bu mutluluğu herkesle paylaşmamak gerek! Bahsi geçen kişiyle hiç beklemediğin bir anda, beklemediğin bir yerde karşılaşacaksın ve bu senin hayatının en güzel tesadüfü olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
24
10
7
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Daha önce çok sevdiğin insandan yana bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın ve unutamayacağın bir darbe yemişsin. Karşındakine çok büyük sevgi ve özen göstermeyi... Devamını Gör

Mr Tg

hayatına bir süredir kimseyi almamayı tercih etmişsin , bunu biz de biliyoruz :)

Nurcan Güneri

Daha önce çok sevdiğin insandan yana bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın ve unutamayacağın bir darbe yemişsin. Karşındakine çok büyük sevgi ve özen göstermeyi... Devamını Gör