Görüş Bildir
Haberler
8 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

8 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
09.03.2017 - 13:05

Ay Aslan burcuna geçiyor. Özgüvenimiz tam ve harekete geçmeye hazırız!

Bakalım yıldızlar 8 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Ay bugün Aslan burcunda ve senin yaratıcılık evini aydınlatıyor. Eğleneceğin günler geldi sonunda. Romantizm damarlarında geziniyor Sevgili Koç! Ancak Venüs retrosunu unutma, ani kararlar vermediğinden emin olmalısın.

Boğa

Ay bugün Aslan burcunda ve senin aile evini aydınlatıyor. Birdenbire büründüğün evcimen ruh hali seni şaşırtmasın. Bir süredir ertelediğin ev işleri ya da tadilatlar için kolları sıvayabilirsin. Venüs retrosuna dikkat, kendine çok yüklenme Sevgili Boğa!

İkizler

Ay bugün Aslan burcunda ve senin iletişim evini aydınlatıyor. Duygu ve düşüncelerini aktarmanın tam zamanı Sevgili İkizler! Hatta Venüs retrosu bile arkanda. Kim tutar seni!

Yengeç

Ay Aslan burcuna geçerek senin için finansal konuları gündeme getiriyor. Geleceğin ve kariyerin aklını meşgul edebilir. Duygusallığa kapılmadığın sürece doğru kararlar alacağın kesin Sevgili Yengeç. Sezgilerine güven!

Aslan

Bugün Ay senin burcunda ve bugün her zamankinden daha sevecen olabilirsin. İş yerinde yardımseverliğin dikkat çekebilir. Tabii kendini de şımartmanın zamanı geldi Sevgili Aslan! Bugün yalnızca kendin için bir şey yapmaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Kendini her zamankinden hassas hissetmeye devam etsen de Aslan burcuna geçen Ay sana cesaret veriyor. Enerjinle çevrendeki insanları da etkilemen ve harekete geçirmen mümkün. Boş duramadığını biliyoruz ancak bugün biraz uzanıp kendini dinlesen mesela?

Terazi

Bugün Ay Aslan burcunda ve senin sosyalliğine sosyallik katıyor Sevgili Terazi! İkili ilişkilerinde ufak tefek pürüzler olduğunu hissedersen lütfen sakin kaldığından emin ol. Eğer anlık öfkeye kapılmazsan sonrasında pişman olmayacaksın. Çünkü zihinsel gücün sana bambaşka ufuklar açabilir.

Akrep

Bugün Ay Aslan burcunda ve senin başarı evini aydınlatıyor. Güçlü kişiliğin ve enerjinle herkese motivasyon kaynağı olabilirsin. Kendini her zamankinden daha iyi ifade edebildiğini fark edeceksin. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla görüşmenin ya da aklının bir köşesinde beklettiğin sorunları çözmenin tam zamanı.

Yay

Ay bugün Aslan burcunda ve sana risk almak için cesaret veriyor. Venüs retrosunu göz önünde bulundurmalı ve akıllıca davrandığından emin olmalısın. Hayatında nelerin önem taşıdığını fark etmek için kendine biraz zaman ver Sevgili Yay!

Oğlak

Ay Aslan burcunda ve dokunsak ağlayacak gibisin Sevgili Oğlak! Duygu ve sezgilerin böylesine kuvvetliyken kendini yormak yerine ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaratabilirsin. Hiç tanımadığın insanlara yardım etmek bugünlerde sana çok iyi gelebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Ay Aslan burcunda ve senin ilişkiler evini aydınlatıyor. Kendini ifade etmek ve sevgini göstermek her zamankinden kolay gelebilir. Venüs retrosu malum, oturup şöyle bir ne istediğini düşünmenin vakti geldi çattı.

Balık

Ay bugün Aslan burcunda ve üstünden kocaman bir üşengeçlik kalkıyor. Ne mutlu sana Sevgili Balık! Bitmeyen işleri tamamlamak, bekleyen sorunları çözmek için mükemmel bir zaman. Kendini fazla yormadan tabii. Venüs retrosunu göz önünde bulundurduğundan emin olmalı ve harcamalarına dikkat etmelisin.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın