Görüş Bildir
Haberler
8 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

8 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı...

Müge Kakşi
08.10.2021 - 21:51

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. İşte 8 Ekim günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sağlık Bakanlığı, 8 Ekim Corona virüs tablosunu paylaştı. Açıklanan tabloya göre son 24 saatte 360 bin 115 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 201 kişinin testi pozitif çıktı, 188 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı ise 28 bin 167 oldu.

8 Ekim Koronavirüs Tablosu

8 Ekim Koronavirüs Tablosu

Bakan Koca da sosyal medya hesabından vaka tablosuyla ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Koca, 'Ana gündeminizin salgın olmasını istemiyoruz. Konuya odaklanma görevi bizim. Olağan hayatınıza kavuşmanız için sizden beklediğimiz, tedbirli davranarak kendinizi korumanız. Aşı olarak, toplum bağışıklığı sürecini hızlandırmanız. Bu tablo ciddi ihmallerimiz olduğunu gösteriyor.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın