Görüş Bildir
Haberler
7 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

7 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
08.03.2017 - 14:03

Ay Yengeç burcunda olunca hepimizin aklı bir karış havada!

Bakalım yıldızlar 7 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Yengeç burcundaki Ay sayesinde kendi içine dönüyorsun Sevgili Koç! Olduğun yerden uzaklaşmak, yeni maceralara yelken açmak isteyebilirsin. Acele edip kendini sıkmadığından emin ol. Ne demişler; sabreden derviş muradına ermiş. İçine dönmek hedeflerin ve hayallerin konusunda sana yeni ufuklar açacak!

Boğa

Yönetici gezegenin olan Vensü gerilerken geçmişi kafandan atmanın tam zamanı. Kendi içine dönüp eskide kalan hesapları kapatmanın vakti geldi Sevgili Boğa! Yengeç burcundaki Ay sayesinde duygularını hiç çekinmeden nasıl dile getirdiğine sen bile şaşırabilirsin.

İkizler

Yönetici gezegenin olan Merkür Balık burcunda bu da demek oluyor ki şansın, bahtın her zamankinden daha açık olabilir. Fırsatların farkına vardığından emin olman gerek Sevgili İkizler! Yeni adımlar atmak için beklediğin iyi haberler yolda.

Yengeç

Gün boyu iletişime açık olabilirsin, hatta yakınlarının sorunları senin sorunların haline gelebilir. Senin gibi fedakar biri söz konusu olunca biz de buna pek şaşırmayız Sevgili Yengeç! Ay senin burcunda ve yaptığın derin konuşmalar sana yepyeni ufuklar açacak.

Aslan

Yengeç burcundaki Ay seni her zamankinden daha sessiz sakin bir ruh haline bürünmene sebep oluyor. Derin düşüncelere ya da konuşmalara dalman mümkün. Havada kaldığını hissettiğin bir ilişkin varsa iletişimin kolaylaşıp daha kaliteli bir hal aldığını fark edeceksin. Bu durumda yakınlığın ve şefkatin artması da kaçınılmaz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Ay bugün Yengeç burcunda ve seni her zamankinden daha sosyal yapıyor. Çalışkan ve dikkatli olman sayesinde verimli bir gün olacak Sevgili Başak! Hayatın koşuşturmasına kapılıp sağlığını ihmal etmediğinden emin olmalısın.

Terazi

Yönetici gezegenin olan Venüs gerilerken seni de ilişkilerini sorgulamaya itiyor. Yengeç burcundaki Ay da hayattaki hedeflerini gündeme getirince iki konu birleşebilir Sevgili Terazi. Hayatındaki insanlar hedeflerine giden yolda seni gerçekten destekliyor mu? Bu soru gündemini meşgul edecek.

Akrep

Ay Yengeç burcunda ve seni her zamanki rutininden çıkmaya itiyor. Bu iyi bir haber çünkü böylece günlük hayatına farklı bir heyecan gelecek Sevgili Akrep! Bugün lider ruhunu ve yaratıcılığını gözler önüne sermekten hiç çekinmiyorsun. Kısacası; sahne senin!

Yay

Ay bugün Yengeç burcunda ve ne kadar hassas olduğuna sen bile inanamayabilirsin. Son günlerde kendini görünmez hissettiğin bir ortam varsa parlamanın zamanı geldi. Çalışkanlığın meyvelerini vermeye başlıyor. Tavrın ve başarıların sayesinde göz önüne çıkıyorsun Sevgili Yay!

Oğlak

Yengeç burcundaki Ay, bugün ilişkilerine odaklanmana sebep oluyor. Onlar üstüne kafa yorman da uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğin konuşmaların yapılmasını sağlayacak. Sosyal yönden hareketli bir gün Sevgili Oğlak! Hiç kimseyi kırmadığın sürece, yakınlarına içini açmak senin için çok yararlı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Dünyada görmek istediğin değişime kendinden başlaman takdire şayan Sevgili Kova! Sezgilerine güvenmelisin çünkü sandığından daha fazlasını biliyorsun. Düşüncelerini çevrendekilerle paylaşarak ufkunu daha da genişletmen mümkün.

Balık

Yengeç burcundaki Ay senin gönül yaylarını gevşetiyor Sevgili Balık! Bu flörtöz ruh halin ikili ilişkilerinde olumlu gelişmelere yol açabilir. Hatta ne kadar yalnız olduğunu düşünürken kendini yepyeni bir ilişkinin içinde bulabilirsin. Taktik yapmayacağını biliyoruz ancak emin adımlarla yürüdüğünden de emin olmalısın. Çünkü yalnızca filmlerde olan şeyler sana rehberlik ediyor ve bunu her zaman göz önünde bulundurman gerek.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın