Görüş Bildir
Haberler
7 Farklı Meme Tipine Göre Kadınların Kişilik Özellikleri

etiket 7 Farklı Meme Tipine Göre Kadınların Kişilik Özellikleri

Merve Ç.
08.06.2016 - 16:44

DİKKAT MEME! BU İÇERİK MEME RESMİ, KADIN MEMESİ(GÖĞSÜ) İÇERİR.

Bu içeriğin yapılması gerekiyordu ve bunu benden başka yapacak kimse yok. Kadınların memeleri yapılarına göre kabaca 9 farklı tipe ayrılıyor. Yuvarlaktan, asimetriğe, damla tipten doğu-batı tipine kadar farklı tiplerde meme mevcut. Elbette bu meme tiplerinin kadınlara kazandırdığı bir takım özellikler de var, bunu kimse inkar edemez. 

Elbette burada yazacaklarım %100 doğru şeyler değil, ama meme tipinizi belirleyin, sonra yazdıklarımı okuyun sizi şaşırtacağımdan eminim. Malum meme, kalça, vajina, penis, vs. benden sorulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yuvarlak memeli kadınlar.

1. Yuvarlak memeli kadınlar.

Eğer memenizin üstü ve altı aynı şekilde doluysa, karşıdan bakıldığında top gibi görünüyorsa yuvarlak bir memeniz var demektir. Yuvarlak memeli kadınların kendine güveni yüksektir, son derece neşeli, aktif ve güleç olurlar. Arkadaşlarıyla vakit geçirmekten keyif alırlar, ancak biraz bencildirler, bulundukları her ortamda kendileriyle ilgilenilmesini isterler. Hayattan keyif almak isterler, ancak bunu tek başlarına yapma konusunda sıkıntıları vardır. Arkadaş ortamlarından çok daha keyif aldıklarını söylemek yanlış olmaz. Yatakta enteresan zevkleri vardır, farklı şeyler denemekten hoşlanırlar. Ancak sevişmeniz keyif vermiyorsa sizin üzerinizde (her iki anlamda da) fazla durmazlar.

2. Doğu-Batı memeli kadınlar.

2. Doğu-Batı memeli kadınlar.

Doğu-Batı deyince aklınız karışmasın, eğer meme uçlarınız birbirine zıt yönlere bakıyorsa siz Doğu-Batı memeli bir kadınsınız. Bu kadınların en tipik özelliği özgürlüklerine ve bağımsızlıklarına olan düşkünlükleridir. Kendilerine kalmayı, seyahat etmeyi, yeni yerler görüp yeni kişiler tanımayı çok severler. Aşk meşk işlerinde de böyledir, bu kadınları sahiplenmeye çalıştığınız anda kaybedersiniz. Dedik ya özgürlükleri onlar için çok önemlidir. Çok rahat sevişirler, sınırları yok gibidir, ezilmedikçe, kötü muamele görmedikçe her şeye varım diyebilirler.

3. Ayrık memeli kadınlar.

3. Ayrık memeli kadınlar.

Eğer memeleriniz arasında hatırı sayılır bir mesafe varsa siz ayrık memeli bir kadınsınız. Bu sizin son derece anaç olduğunuz anlamına gelir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, ailenizle olan ilişkilerinizde ve hatta gönül ilişkilerinizde dahi bu yönünüz ön plandadır. Kimseden nefret etmeyi beceremeyen, sevgi dolu birisiniz. Bu arada ayrık memeli kadınlar çok iyi sevişir, sevişmeye kıymet verir, orgazm olmadan yataktan kalkmaz.

4. Damla memeli kadınlar.

4. Damla memeli kadınlar.

Damla memeli kadınları tarife gerek yok sanırım, memenizin şekli damla gibiyse damla memelisinizdir. Bu kadınlar son derece hareketli ve aktif kadınlardır. Hayatları çok dolu dolu geçer ama bu onları asla bunaltmaz çünkü planlı ve programlı yaşamayı iyi bilirler. Hayatlarında kusursuz bir denge vardır, iş hayatları, aile hayatları, okul hayatları, aşk hayatları arasındaki bağlantı ve denge mükemmeldir. Kendilerini severler, kendilerine önem verirler, bu yüzdendir ki kaliteli bir hayat yaşarlar. Yatakta gelenekçidirler, çok aykırı şeyler yapmayı sevmezler, Türkan Şoray kanunlarına benzer kuralları bile olabilir.

5. Uzun memeli kadınlar.

5. Uzun memeli kadınlar.

Uzun meme de nedir diye düşünmeyin, üst kısmı alt kısmına nazaran daha ince bir memeniz varsa uzun memelisinizdir. Bu tip bir memeniz varsa aynı zamanda nispeten küçük memeli bir kadınsınız da. Bu kadınlar iş hayatında büyük başarılar yakalayabilirken, aşk hayatları daima sorunludur. Çünkü bu kadınlar sürekli kendilerinden verirler. Bu halleri onların ezik gibi algılanmasına sebep olur ki bu da aşk hayatlarındaki genel sıkıntının sebebidir. Biraz kendinize güvenin ve kendinizi de bu kadar ezdirmeyin. Yatakta kendilerini kolay kolay bulamazlar, güvenmek, sevmek ve rahat hissetmek isterler bunları sağlarsanız karşınıza bambaşka bir kişilik çıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Asimetrik memeli kadınlar.

6. Asimetrik memeli kadınlar.

Aslında her kadın bir parça asimetriktir, ancak asimetrik memeli kadınlarda bu fark çok daha belirgindir. Memelerinizden biri diğerinden dikkat çekici şekilde daha büyükse siz asimetrik memeli bir kadınsınız. Bu kadınların hayatları son derece dalgalı ve değişkendir. Bu durum ruh hallerine de yansır dengesiz, dalgalı ve tutarsız bir yaşamları vardır. Bu dengeyi bulabilmek için biraz çaba sarf etseler bulurlar, ancak onlar bu değişkenlikten beslenir, bu yaşam tarzını severler. Eğlenmeye, seyahat etmeye ve yeni keşifler yapmaya bayılırlar. Yatakta çok kesin tercihleri vardır onları memnun etmek istiyorsanız bizzat sorup öğrenmekte fayda var.

7. Çan memeli kadınlar.

7. Çan memeli kadınlar.

Bu tip meme aslında uzun meme ile benzerlik gösterir, ancak ona göre çok daha büyük olurlar. Çan memeli kadınlar çok çekici ve karizmatik olurlar, bu yönlerinin farkında olanların özgüveni de çok yüksektir. Son derece pratik zekalı, anlayışlı, iş zekası yüksek kadınlardır. Aynı zamanda aşk ilişkileri de iyidir, ancak tek sıkıntıları dizginlerin daima ellerinde olmasını istemeleridir. Bu zaman zaman hayatında sorunlara yol açsa da usta bir idareci olduğu için bunu da aşmasını bilir. Bu kadınların harika seviştiğini eklememe de müsaade edin lütfen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1676
938
933
796
489
292
181
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın