Görüş Bildir
Haberler
6 Saniyelik Dizilerin Müptelası Olmaya Hazır Mısınız?

6 Saniyelik Dizilerin Müptelası Olmaya Hazır Mısınız?

Hepimiz video izleden önce çıkan 'bumper ad'leri yani 6 saniyelik reklamları çok yakından tanıyoruz. Fakat onlar bizim onları tanıdığımız halinden bir hayli uzağa gidip, değişiyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vestel, dizi izleme deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Dünyada ilk defa; Youtube’un 6 saniyelik reklam formatı bumper ad’ler birer dizi bölümüne dönüşüyor.

Güney Amerika’dan, Orta Doğu’ya tüm dünyayı kasıp kavuran yerli dizilerimizden esinlenerek hazırlanan Göz Yaşlarım Sel Oldu, Hanımağa ve Kara Talih adlı diziler; bir yandan da birbirinden eğlenceli ürün yerleştirmeleri içeriyor.

Onlardan ise en büyük farkı; diğer yerli diziler sessiz bakışmalar; gergin bekleyişlerle ortalama bir buçuk saat gibi rekor süreleri zorlarken, Yerli Viziizle bölümleri ise 6 saniye gibi inanılmaz kısa sürelerle bambaşka bir rekor kırıyor.

Dramdan aksiyona, romantizmden gerilime birçok türü barındıran Viziizle dizileri “Saat kaçta, nerede?" diye soruyorsanız; o zaman sizi bambaşka sürpriz bekliyor. Çünkü, Youtube’un yeni hedefleme yöntemi sayesinde yine ilk defa bir dizi, siz onun yayın tarihini saatini beklemeden sırayla; yerli-yersiz karşınıza çıkacak.

Bu benzersiz deneyimi ilk görenlerden biri olmak isterseniz hemen göz atın; http://viziizle.com/

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
134
40
28
25
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Adam gibi size reklam izleticez ama dizi falan diyerek kakalıcaz desenize

Hera

reklam lan bu bildiğin sfdlşajsdaşilsda

ulan 6 saniyelik dizinin neresine reklam koyacaklar

bi bakıyım dizilere dedim hanımağanın bölümlerini izledim sadece reklam ve çok saçma ben de ciddi ciddi dizi sandım