Görüş Bildir
Haberler
6 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

6 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
06.03.2017 - 14:06

Ay Yengeç burcunda, Merkür ve Güneş kavuşumuyla iletişim kurmak önem kazanacak.

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Yengeç burcundaki Ay seni tam bir evcimen haline getiriyor. Uzun zamandır ertelediğin ev temizliğini ya da mobilya düzenindeki değişimi hayata geçirmenin tam zamanı. Günlük yaşamında yapacağın yenilikler, senin kararlılığın sayesinde uzun soluklu olacak Sevgili Koç!

Boğa

Yengeç burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor Sevgili Boğa! İlişkilerinde çözüme ulaşmasını beklediğin mevzular masaya yatırılabilir. Bugün motivasyon için kendinden başka hiçbir şeye ihtiyacın yok.

İkizler

Yengeç burcundaki Ay geleceğin ve hedeflerin hakkında düşünmene sebep oluyor. Plan yapmak ve ihtiyacın olan düzeni oturtmak için mükemmel bir zaman Sevgili İkizler! İş yerinde beklemediğin konular açılabilir. Kararlılığın sayesinde güçlü bir duruş sergiliyorsun.

Yengeç

Ay bugün senin burcunda Sevgili Yengeç! Hem enerjin hem de konsantrasyonun tam. Evinle ilgili uzun zamandır planladığın değişimleri kolayca hayata geçirebilirsin. Farkındalığını artıracak konuşmalar yolda.

Aslan

Yönetici gezegenin Merkür Güneş ile buluşurken seni de hassas konular üstüne düşünmeye sevk edecek. Kendini ifade etme ve duygularını yansıtma isteğin artıyor Sevgili Aslan! Duygusal kararlar verebilirsin bu yüzden dikkatli olmalısın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Yengeç burcundaki Ay senin arkadaşlık evini aydınlatıyor. Bugün gündemin ilişkilerinle dolu Sevgili Başak! Güneş ve Merkür kavuşumu sana iletişimin zamanı geldi diyor adeta. Hızlı başlayan ilişkilere karşı dikkatli olmalısın.

Terazi

Yengeç burcundaki Ay senin başarı evini aydınlatıyor Sevgili Terazi! Kendini şöyle bir gözden geçirip büyük adımlar atabilirsin. Hem evini hem de kafanı toplamak için doğru zaman. Yeteneklerini ve şartlarını doğru biçimde değerlendirirsen aldığın kararlar seni kalıcı başarıya ulaştırabilir.

Akrep

Yengeç burcundaki Ay seni maceraperest bir ruh haline sokuyor Sevgili Akrep! Artan konsantrasyonun sayesinde uzun zamandır yaptığın planları hayata geçirebilirsin. Beklediğin konuşma sonunda gerçekleşecek.

Yay

Yengeç burcundaki Ay sayesinde duyguların sel olup akıyor adeta. İkili ilişkiler zihnini meşgul ediyor. Kontrollü davranışların sayesinde olumlu sonuçlar alabilirsin Sevgili Yay! Bugün enerjini ve özgüvenini fark etmemek mümkün değil.

Oğlak

Yengeç burcundaki Ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Oğlak! Merkür ve Güneş kavuşumu da gerçekleşiyor. Kısacası bugün iletişim kurmanın ve beklemedeki konuları çözüme kavuşturmanın tam zamanı. İlişkilerinde olumlu değişimler yaratabilir, geleceğe yönelik adımlar atabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Yengeç burcundaki Ay seni hem daha enerjik hem de daha hamarat hale getirebilir. Kendini hayatın akışına kaptırmış olabilirsin ancak büyük adımlar atacağın zaman geldi çattı. Sezgilerine güven Sevgili Kova!

Balık

Yengeç burcundaki Ay yaratıcılığına yaratıcılık katıyor Sevgili Balık! İşinde her zamankinden daha çok övgü alabilirsin. Uzun zamandır dile getirmediklerini söyleyip, kendini çok daha rahat hissedeceksin. Keyif alacağın zamanlar seni bekliyor.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
8
7
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GTX5533R GEN II

Yaylar ölsün zaten anca duygularımız sel olsun ya anca ikili ilişkiler meşgul etsin bizi