Görüş Bildir
Haberler
6-12 Mayıs 2024 Haftanın Yantrası İcaro Aura

etiket 6-12 Mayıs 2024 Haftanın Yantrası İcaro Aura

İcaro Aura şaman yantrası ile altın oranı yaşamlarınıza taşıyın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İcaro Aura yantra, doğum haritalarımızda zayıf yerleşimde olan Ay’ın ve iletişimin gezegeni Merkür’ün enerjisini yükseltir ve dengeler.

İcaro Aura yantra,  doğum haritalarımızda zayıf yerleşimde olan Ay’ın ve iletişimin gezegeni Merkür’ün enerjisini yükseltir ve dengeler.

Ruhsal ve fiziksel olarak enerjinizi dengeler. Sürekli enerji düşüklüğü yaşıyorsanız bu yantrayı altın gümüş oniks ve bakır olarak doğum haritanıza uygun gezegen saatlerine göre hazırlandıktan sonra kullanabilirsiniz.  Girdiğiniz ortamlarda karşılaştığınız insanlar üzerinde auranızın güçlenmesine fayda sağlar ayrıca psikolojik ve fiziksel sağlık sorunlarına karşı da kişiyi güçlü kılar. İcaro Aura yantradaki sembol ve sayılar altın oran bir diğer adı ile ilahi oran olarak da bilinen iki rakam arasında bulunan ve yaklaşık 1,618'e eşit hesaplama tekniği ile hazırlanmıştır.  İletişimle ilgili konularda kendinizi çok daha iyi sözlü ve yazılı olarak ifade etmenize fayda sağlar. 

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından uluslararası marka koruması altındadır ve kopyalanması her şekilde yasaktır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0