Görüş Bildir
Haberler
5 Ocak Masterchef Finalisti Kim Oldu? Masterchef’te Heyecan Yükselmeye Başladı…

5 Ocak Masterchef Finalisti Kim Oldu? Masterchef’te Heyecan Yükselmeye Başladı…

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından olan Masterchef, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Konuk olarak ünlü şef Ömür Akkor’un katıldığı Masterchef son bölümde heyecan iyi yükseldi. Vatandaşlar, ‘Masterchef finalisti kim oldu?’ sorusuna cevap arıyor. 5 Ocak Masterchef son bölümde, 3. finalist olmak için Eren, Dilara ve Tahsin kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda Masterchef’te önlüğü giyen son isim belli oldu. İşte 5 Ocak Masterchef son bölümde yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye, dün akşam 150. bölümüyle ekranlardaydı. Birbirinden heyecanlı anların yaşandığı Masterchef son bölümde, hazırlanan tabakların sonrasında finale çıkan üçüncü isim belli oldu. İşte Masterchef yeni ve son bölümde yaşananlar…

Masterchef Finale Kim Kaldı?

Masterchef Finale Kim Kaldı?

TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye’de çeyrek final heyecanı devam ediyor. Masterchef Türkiye son bölüme ünlü şef Ömür Akkor konuk oldu.

Eren, Dilara ve Tahsin’in yarıştığı ilk turda, yarışmacılar Ömür Akkoy’un menüsünü yaptı. Yarışmacılara bu etapta, Ömür Akkor'un özel lezzetleri olan kaymaklı kavurmalı bulgur pilavı, közlenmiş biberli sirkeli salata, kavuk unu helvası yemeklerini yaptı ve yapılan tadım sonrası Eren en fazla puanı alan isim oldu.

3. Finalist Eren Oldu

3. Finalist Eren Oldu

Üç yarışmacı, ikinci turda bir kez daha karşı karşıya geldi. Şefler ikinci turda yarışmacılardan ana ürünü süt olan yaratıcı yemek hazırlamalarını istedi.

Ortaya çıkan tabaklar sonrasında 18 puan daha alarak toplamda 48 puanla gecenin birincisi Eren oldu.

Eren, Sergen ve Hasan’dan sonra finale yükselen üçüncü isim olmayı başardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın