Görüş Bildir
Haberler
5 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

5 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
05.03.2017 - 19:36

Venüs gerilemesi devam ediyor. Ay ise İkizler burcunda!

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Yönetici gezegenin Mars'ın bugün senin burcunda olması her zamankinden daha güçlü ve özgüvenli hissetmeni sağlıyor. Hayallerinin peşinden gidecek ve düşüncelerini savunacak cesareti kendinde bulabileceksin Sevgili Koç!

Boğa

İkizler burcundaki Ay senin maddi kazançlar evini aydınlatıyor Sevgili Boğa! Kendinle ilgili kafa yoruyor ve objektif olmaya çalışıyorsun. Atlatacağın bazı duygusal süreçler seni bekliyor.

İkizler

Ay bugün senin burcunda Sevgili İkizler! İç sesini dinlemek ve hislerinin farkına varmak için mükemmel bir zaman. Bugün çevrendeki insanlarla iletişimin çok iyi ve bu durum ilişkilerine de yansıyor.

Yengeç

Zihinsel gücün ve sezgilerin her zamankinden de güçlü Sevgili Yengeç! Düşüncelerinle kendini yıpratmadığına emin olmalısın. Yeni bir haftaya başlamadan önce hedeflerini belirlemek ve plan yapmak için güzel bir gün olacak.

Aslan

İkizler burcundaki Ay sayesinde, bugün hiç olmadığın kadar sosyal hissedebilirsin Sevgili Aslan! Hazır arkadaşlarınla birlikteyken kafandaki endişelerden kurtulmaya bak. Zihnini gereksiz ayrıntılardan temizlemeli ve yeni haftaya kırılgan bir yapıda girmemelisin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Evin ve ailen gündemde Sevgili Başak! Aile içinde eski günlerden bahsetmek ve aranızdaki güçlü bağı hissetmek sana iyi gelebilir. Yeni haftaya başlarken kendini yaratıcı ve yeterli hissedeceksin.

Terazi

İkizler burcundaki Ay sana öyle güzel bir enerji yolluyor ki, çevrene mutluluk saçıyorsun adeta! Tüm ilişkilerinde bu olumlu enerji fark edilecek. Uzun zamandır beklettiğin önemli bir konuşma varsa şimdi tam zamanı Sevgili Terazi!

Akrep

Yönetici gezegenin olan Mars bugün Koç burcunda ve yapılacaklar listeni kolayca tamamlayabilirsin. Ancak yeni bir haftaya dinlemiş olarak başlamak sana daha iyi gelecektir Sevgili Akrep. Kendini düşüncelerin ile duygularının arasında kalmış gibi hissediyorsan, sezgilerine güvenmeyi ihmal etme.

Yay

İkizler burcundaki Ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor ve bazı konuları çözüme kavuşturmak için doğru zamandasın. Uzun zamandır ertelediklerini yapma cesaretini kendinde bulabilir ve harekete geçebilirsin.

Oğlak

Hayat her zamankinden kolay gelebilir Sevgili Oğlak! Çünkü kendini her zamankinden güçlü hissediyorsun. Yeni bir haftaya başlamadan önce yarım bıraktığın işlerini halledebilirsin. Kalabalık ortamlarda sözlerinin yanlış anlaşılmadığına emin olmalısın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Uzun zamandır ertelediğin meseleri çözecek motivasyonu kendinde buluyorsun sonunda. Ciddi konular üstüne bazı konuşmalar yapabilirsin. Karamsarlığın seni ele geçirmesine izin vermemelisin Sevgili Kova!

Balık

Bugün her zamankinden daha cesur ve aktif olabilirsin. Finansal durumun ve kariyerin hakkında bazı kararlar vermek için doğru zamandasın. Bazen duyguları bir kenara koyup dünyevi meselelerle ilgilenmek gerek Sevgili Balık!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
13
10
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın