Görüş Bildir
Haberler
5 Adımda Pratik Sabah Makyajı

5 Adımda Pratik Sabah Makyajı

Kadınon.com
06.01.2015 - 15:05 Son Güncelleme: 06.01.2015 - 15:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

Makyaj kadınların vazgeçilmezi. Onun en küçük bir zerresinin olmadığı tek bir an bile düşünülemez. Bu yüzden her anın makyajı ayrı bir özen ve teknik gerektirir.

Bunlar en çok da sabahları işe yarar. İşe ya da okula gidebilmek için sabahın erken saatlerinde kalkılmış olması makyaj düzeneğinde de değişim, oynama ve küçük hileler oluşabiliyor. Sabah makyajınızı daha canlı ve pratik olarak yapmanızı sağlayacak kolaylıklar da bizden...

Fondöten içerikleri kremler!

Yüzünüzde canlı bir görünümü sağlayacağı için birçok kadının makyaj çantasında mutlaka bulunur. Yumuşak yapıları olduğu için fırça veya elinizde çok rahat pürüz ve lekeri kapatabilir, kalıp gibi durmayacağı için de daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bronzer

İçeriğindeki parlak yapılar, tüm gün yüzünüzde ışıltıları tutup çekici bir hava oluşturacağı için basit uygulamalarla tüm günü çok daha rahat geçirebilirsiniz.

Nude far

Toprak tonlarında olduğu için yüzünüzde daha doğal duracak olan bu farları azar azar uygulamak, hem göz kapaklarınız için bir aydınlatma sağlayacak hem de iki tarafın da aynı düzeyde kalmasına zemin oluşturacaktır.

Maskara

Kalem ya da eyeliner kullanmıyor olsanız bile maskara bir vazgeçilmez. Hem gözlerin büyük görünmesini hem de etkileyici bakışlar için maskara idealdir. Kaş farı da kullanıyorsanız maskarayla ikisinin gücü çekici bakışlar olarak geri dönecek size.

Dudak Kalemi

Ruj makyajın vurucu darbesidir. Ama her an tazelenmesi gerektiğinden etkisini devamlı hale getirebilmek için dudak kalemi kullanmak işi kolaylaştırır. Her zaman tazeleme imkanı bulamasanız da, rujun altına uygulamış olduğunuz koyu renkli dudak kalemi canlı görünümü gün boyu sizinle tutacaktır.

Yazar: Esra Hurma

Kaynak: http://www.kadinon.com/guzellik/5-adi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın