Görüş Bildir
Haberler
4 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

4 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
04.03.2017 - 18:58

Venüs retrosu başladı! Merkür ve Neptün kavuşuyor, Ay İkizler burcunda!

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Venüs retrosu senin burcunda başlıyor Sevgili Koç! Senin için dönüm noktası olabilecek kadar önemli bir zaman. Kendi değerlerinin ve maddi-manevi ihtiyaçlarının tam anlamıyla farkına varıp ona göre bir yol çizebilirsin.

Boğa

Yönetici gezegenin Venüs bugün gerilemeye başlıyor Sevgili Boğa. Venüs retrosu senin için büyük önem taşıyor. Sessizliğe ve kendini dinlemeye ihtiyaç duyuyorsun. Bu ihtiyaçlarını karşıladığına emin olmalısın.

İkizler

Ay bugün senin burcunda Sevgili İkizler! Kendinle iletişim kurmak ve iç sesini dinlemek için çok doğru bir zamandasın. Koç burcunda başlayan Venüs retrosu hayatınla ilgili önemli soruları gündeme getiriyor. Geleceğin hakkında kendini sorgulamaya başlayabilirsin.

Yengeç

Merkür'ün Neptün ile buluşması farkındalığını artırarak senin bazı şeyleri derinlemesine anlamanı sağlıyor Sevgili Yengeç. Koç burcunda başlayan Venüs retrosu senin için kariyer ve itibar konularını gündeme getiriyor.

Aslan

Koç burcunda başlayan Venüs retrosu senin için bazı felsefi dönüm noktalarına sebep oluyor. Mart ayında düşündükçe, senin için neyin önemli olduğunu, neyin olmadığını fark edeceksin Sevgili Aslan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Yönetici gezegenin Merkür, Neptün ile kavuşarak sezgisel farkındalıklara sebep oluyor. İkili ilişkiler hakkında derin konuşmalar yapabilirsin Sevgili Başak. Koç burcunda başlayan Venüs retrosu sayesinde özel hayatın uzun süre gündeminden düşmeyecek.

Terazi

Yönetici gezegenin Venüs bugün gerilemeye başlıyor. Venüs retrosu senin için her şeyi daha da yoğun hale getirebilir Sevgili Terazi. İlişkilerinde senin için nelerin önemli olduğunu keşfetmek için doğru bir zaman.

Akrep

Venüs'ün gerilemesiyle yaşanacak duygusal yoğunluğa yabancı değilsin Sevgili Akrep! Kendi içine dönüp birçok sorunun cevabını doğru biçimde alma zamanı. Önümüzdeki günlerde hem günlük hayatın hem de hayatın değişip, yeniden şekil alabilir.

Yay

İkizler burcundaki Ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Yay! Merakla beklediğin sonuçlara varabilir, birçok soruya cevap bulabilirsin. Venüs retrosuyla beraber kendi ihtiyaçlarının farkına varman ve nelerin seni memnun ettiğini anlaman mümkün.

Oğlak

Koç burcunda başlayan Venüs retrosuyla birlikte kendi içine dönüyorsun Sevgili Oğlak. Ailenle ilgili meseleler gündeme gelebilir ve sen kişisel sınırlarını belirgin hale getirebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

İkizler burcundaki Ay seni flörtöz bir ruh haline sokuyor Sevgili Kova. Çapkınlık yaptığın söylenemez ancak kendini şımartabilirsin. Gündeminde kendi istek ve arzuların var ne de olsa Venüs retrosu başladı!

Balık

Merkür ve Neptün'ün senin burcunda kavuşmasıyla hem gizemli hem de karmaşık bir havaya giriyorsun Sevgili Balık! Dayanağı olmayan düşüncelerine dikkat et, onları fazla ciddiye alıp harekete geçmediğinden emin olmalısın. Venüs retrosu sayesinde kafayı kendine takabilir, hak ettiğini görmek isteyebilirsin.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
26
21
13
10
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın