Görüş Bildir
Haberler
29 Ocak Günlük Burç Yorumları: Yeni Günde Burçları Neler Bekliyor?

29 Ocak Günlük Burç Yorumları: Yeni Günde Burçları Neler Bekliyor?

Hafta sonunun ilk saatlerinde günlük burç yorumları araştırılıyor. Astrolojik olayların günlük yaşamda etkili olduğunu düşünen vatandaşlar, günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamak istemiyor. Astrolog Murat İpek'ten 29 Ocak 2022 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumlarını paylaştı. İşte 29 Ocak günlük burç yorumları

Kaynak: NTV

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astrolog Murat İpek, saat 12:08’e kadar ayın yine boşlukta olduğunu söyleyerek; “Öğleden sonra para harcamalarına hayli dikkat etmenizde fayda var. Zor zamanlar ama geçecek.” ifadelerini kullandı.

29 Ocak Günlük Burç Yorumları

29 Ocak Günlük Burç Yorumları

KOÇ: İş konusunu bugün rafa kaldırın ve kredi kartınızı kimsenin erişemeyeceği bir yere kaldırın derim. Dikkatli olun bu konuda.

BOĞA: Bugün zamanınızın çoğunu şikâyet dinleyerek ve düzgün çalışmayan şeyleri düzeltmek için geçirebilirsiniz. Yapılması gerekeni yapın yeter.

İKİZLER: Harika bir fikriniz var ama onunla ne yapacağınızı gerçekten bilmiyor olabilirsiniz. Çevrenizdeki çok bilmişler hata yapmanıza neden olabilir.

YENGEÇ: Kendinizi bugün onun bunun işini yaparken, sorumluluklarını devralmış bir halde bulmanız olası. Kullandırtmayın kendinizi.

ASLAN: Bugünü kesinlikle ben bilirim edalarında yaşayarak geçirmeyin olur mu? Çünkü bu durum sıkıntılar yaratabilir.

BAŞAK: Ortalığı toparlamak, biraz temizlik yapmak için ideal bir gün. Sevgiliniz varsa ilişkinizi küvete yatırıp şöyle bir çitileyebilirsiniz.

TERAZİ: Cuma gününde aklınız kalmasın artık. Asıl bugüne bakın. Geriye bakarak yürünmeyeceğini bir kere daha öğretmeyin kendinize.

AKREP: Çocuklar veya yaşlılarla ilgili acil konularda halletmek zorunda kalacağınız konular bugün kapınızı çalabilir. Mümkün olduğunca bugün anlayışlı olun derim.

YAY: Profesyonel olarak iyi bir şeyden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, yolunuzu ve aklınızı bugün temizlemeniz gerekebilir. Her lafa inanmayın.

OĞLAK: Gereksiz atılımlar içinde olmamaya gayret etmenizde fayda var. Çünkü lüzumsuz işlere çekilebilirsiniz bugün. Zamanı iyi kullanın.

KOVA: Neye ne kadar sahip olup olmadığınızın bir dökümünü yapıp gerçek ihtiyaçlarınızı belirlemek için ideal bir gün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın