Görüş Bildir
Haberler
28 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

28 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
29.03.2017 - 11:24

Yeniay Koç burcunda ve hepimiz için yepyeni kapılar açacak gibi çünkü risk almaya hazırız.

Bakalım yıldızlar 28 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Yeniay artık senin burcunda ve finansal meseleleri gündeme getirebilir. Bu dönemde kendini dinlemeyi ve iç sesine kulak vermeyi ihmal etmemelisin. Yeni başlangıçlar yapmaya ve kendini yenilemeye hazırsın. Özgüvenin tazelenecek adeta! İlişkilerinde olgunluk gösteren ve uzlaşma sağlayan taraf sensin Sevgili Koç!

Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün kendine vakit ayırmalısın Sevgili Boğa! Koç burcunda meydana gelen Yeniay yeni başlangıçları ve olumlu değişimleri beraberinde getirebilir. Gün sona ererken can sıkıcı durumlarla karşılaşabilir ve ardından rahatsız edici rüyalar görebilirsin. Pes etmezsen olumsuz şartlardan en az hasarı alarak çıkabileceksin.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Koç burcundaki Yeniay senin sosyal hayatını hareketlendiriyor. Yeni bir aşk ya da yaşadığın aşkta ve ilişkilerinde olumlu değişimler söz konusu. Bu akşam ortaya çıkabilecek stresli durumlarda fevri davranmamaya çalışmalısın Sevgili İkizler! Eğer soğukkanlılığını koruyup sakin kalabilirsen sen karlı çıkacaksın.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bugün dünyevi meseleler ve başarılar aklını meşgul ediyor, hayret! Hedeflerine yaklaşmak ve hatta onlar için somut adımlar atmak seni bir hayli heyecanlandırıyor Sevgili Yengeç! Yürüttüğün birkaç ilişkide çözmek istediğin bazı meseleler var. Muhtemelen bu sorunları karşındakiler görmüyor bile. Koç burcunda Yeniay yükselmişken senin için de, yeni başlangıçlar için risk alma zamanı geldi diyebiliriz.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda meydana geliyor ve kendini cesur hissediyorsun. Yeni maceralar ve büyük değişimler için hazırsın Sevgili Aslan! Sosyal çevrenin genişlediğini hissedebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Hazır aşk ve arkadaşlık konularında güven duygunu tazelemeye ihtiyaç duyarken yeni insanlara şans verebilirsin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün entrikalarla uğraşmaya ayıracak vaktin ve enerjin yok Sevgili Başak! Özellikle duygusal yönden fazlasıyla yoğun bir gün geçirebilirsin. Güven sorunların ön planda ancak Koç burcunda meydana gelen Yeniay'ın da etkileriyle kendini yakın hissedeceğin insanlar karşına çıkabilir. Yeniliklere ve olumlu değişimlere açık olursan pişman olmayacaksın.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Koç burcunda meydana gelen Yeniay senin ilişkiler evini aydınlatıyor Sevgili Terazi! Ortaya çıkan sorunlarda fedakarlık yapan ve uzlaşmacı taraf sen olabilirsin. Bize sorarsan bu kötü bir durum değil. Çünkü manevi yönden kendine yatırım yaptığını söyleyebiliriz. Bırak büyüklük sende kalsın!

Akrep Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda meydana gelirken sen de yarım kalmış meselelerini halletmeye kararlısın. Kendi şartlarını daha verimli kullanmak üzere yeni adımlar atabilirsin. Akşam saatlerinde ortaya çıkabilecek bazı meselelerde sakin kalmalı, aptalı oynayan ya da kışkırtıcı davranan insanlara karşı dikkatli olmalısın Sevgili Akrep!

Yay Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda meydana gelirken senin de gönül yaylarını gevşetiyor. Sosyal hayatındaki bazı olumlu değişimler hem iş hem de aşk hayatında yeni kapılar açabilir Sevgili Yay! Hatta birdenbire şekillenmeye başlayan yollarda kendine yepyeni hedefler edinebilirsin. Biz hiç kimsenin üstüne hak ettiğinden fazla düşmene gerek diyelim, sen anla.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Koç burcunda meydana gelen Yeniay senin için de yepyeni başlangıçlar ve olumlu değişimler anlamına geliyor Sevgili Oğlak! Yaşadığın değişimler sayesinde insan ilişkilerine olan bakışın değişebilir. Akşam saatlerinde ortaya çıkabilecek sıkıntılar karşısında fevri davranmamalı ve ani kararlar almamalısın, bize sorarsan.

Kova Burcu Günlük Yorum

Koç burcunda meydana gelen Yeniay senin iletişim evini aydınlatıyor ancak günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan bazı durumlarda kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Yalnızca mantığını dinlemek yerine hislerine ve iç sesine de kulak vermelisin Sevgili Kova! İş hayatında yeni adımlar atabilir, kariyerin için yeni hedefler belirleyebilirsin. Yakınındaki insanlardan destek gördüğünü hissedeceksin, ne mutlu sana!

Balık Burcu Günlük Yorum

Koç burcunda gerçekleşen Yeniay sayesinde kendini hak ettiğin yere koyarak yeni başlangıçlar yapacak güce sahipsin. Hatta her zamankinden daha heyecanlı ve coşkulu olduğunu söyleyebiliriz. Yepyeni hedefler belirleyebilir ve uzun zamandır planladığın değişimler için somut adımlar atabilirsin Sevgili Balık! Koç burcunun enerjisiyle rekabet isteğin artıyor ve risk almaya hazırsın. Günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıkabilecek iktidar mücadelesi tadındaki tartışmalarda sakinliğini korumalı ve fevri davranmamalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın